Sen 600 tl 1.5k siteye istiyorsan
Bende italya & almanya 3.2 milyon tekil var günlük
Kaç milyon $ istemem gerekiyor düşündüm bi an..
1.5k XYZ sektöründe en kaliteli iki ülke olan italya ve almanda bile olsa o site.
Edeceği para 100 TL'dir.
Neyse yalniş anlamada istediğin rakam dalga geçer gibi olmuş.
İyi satişlar.
Satışımı baltalıyorsun. Ancak yine de cevap vereyim. Önce şu saçmalığa cevap vereyim de. 1.5k alman hit bile olsa 100 tl eder diyorsun ya. Ya sektörü bilmiyorsun ya da satışımı baltalamak için fazla sinsisin. 1.5k alman hiti 100 tlye sataacak enayiyi getir sektörü bırakmama rağmen ben alacam. Spamsız bir şeysiz.
Diğer konu. Aslında en az 1 milyar istemem gerekli. Günlük sadece kendi domain aramasında çok ilgilendiğim zamanlar 2000 kişi google da direk sitemi aratıyor. Bak hiti o kadar parlak olmamasına rağmen! Doğrudan girişleri saymıyorum. Siteyi görmeden, sitedeki kalite oranını bilmeden işgüzarlık yapıyorsun! Saçma sapan sırf hit alsın diye değil kalite olsun diye acayip uğraşmışım.
Şimdi ben çok kullanılan bir scripti alıyorum. Bunu phpcilere en az 500 tl para dökerek modifiye ediyorum. Üstüne 300 tl tasarım parası koyuyorum. Yalandan hit gelmesin diye siteye etiket koymuyorum! ***** işine girip de kim etiketsiz iş yapıyor bir söyle bana? Etiket koysam 10k olsa bu site öyle mi satsam? Sana göre böyle değerini yükseltsem?
***** işine girip de kim hacklinksiz iş yapıyor? Bak arkadaşım bunda tek link bile yok! Alanın kendi yapacağı iştir. Saf bir site veriyorum burda. 1 yıldan fazla aşkın açık bir site. Domain aynı şekilde.
Bu kadar masraf bu kadar emek. Yalansız dolansız bir site senin saçma sapan deyimin ile daha 100 tl etmeyecek öyle mi? En kötü siteyi kapatırım. Gerisi umrumda olmaz.