ramesaliyev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Caucasian34 yapıcı ve bilgi verici yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ek olarak son cümlenize istinaden şunu eklemeliyim ki firma hosting'in boş olduğunu ve faal olmadığını düşünüyor. Şu an bir veri kaybım yok sadece manevi kayıplar ve zaman kaybım var. Ancak eğer veri kaybım olsaydı da diğer arkadaşların haklı bulduğu bu "bir anlık sinirle her şeyi yapabilme özgürlüğü" yasası gereği firma verilerimi vermeyecekti. Çünkü firma hesabımı önce askıya aldı, daha sonra tamamiyle sildi. Ancak disk üzerinden veri kurtarma yöntemleriyle belki geri getirilebilir ki bunun da bir önemi yok.

Aslında dediğim üzere benim tüm yaşadıklarımın zaten bir önemi yok. Manevi kayıptan kimse ölmez. Aysima da bir müşteriyi uçurmaktan batmaz. (Bu kafayla giderse batar orası ayrı da.) Önemli olan şu ki, ciddi şekilde profesyonel bir iş yapacak, verileri güvenli insanlar kiminle çalıştıklarının farkında olsunlar.

Teşekkürler tekrar.

Sanmıyorum ki bir firma, adını karalamak istesin. İçerisinde verileriniz var ise mutlaka yedeğiniz vardır diye düşünüyorum.