Caucasian34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşınızda bir firma var, siz bunun farkında değilsiniz. ( Yazdıklarınızdan anlaşılanı söylüyorum. ) Gerekli durumlarda ticket sistemindeki kayıtlar delil olarak sunuluyor. Ancak siz buna resmi yazışma değil diyorsanız da söyleyecek kelime bulamıyorum.
Farkındayım ancak müşteri olarak smiley kullanma, kinayeli konuşma, hesap sorma gibi aşırılıklar tekelimde. Bunların hiçbiri hizmet iptali için geçerli bir neden değil. Kaybedecek zamanım, param ve enerjim olsaydı dava açıp manevi tazminat talep ederdim aslında zaman kaybım için lakin uğraşacak değilim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:49:45 -->-> Daha önceki mesaj 02:17:51 --

AySiMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buraya kadar herhangibir cümle yazmak istemedim. Çünkü herhangibir kişi ile müşteri olması ya da olmaması önemli değil tartışmak istemiyorum. Tarafınıza da destek kayıtlarında gözüktüğü gibi son derece düzgün bir dille yanıt verdiğimi düşünüyorum. Ya da olabildiğince düzgün şekilde yanıt verdim.
İlk siparişlerde kullanıcıya 3-4 mail gider ve bu maillerin hepsini kullanıcı %90 tam kontrol etmez. Host bilgileri mailini açıp kullanıcı adı ve şifre dışında yazanları okumadan haricen soru soran yüzlerce müşteri mevcut. Bu nedenle de size o tarihli maili okuyup okumadığınızı sordum. ADSL hattınızda sorun olduğunda 4440375 de size kablonuz takılımı vb. gibi son derece basit ve çoğu gereksiz sorular sorarlar. Sonuçta hangi müşterinin ne kadar bilgi ve beceriye sahip olduğu bilinmediğinden hiçbir bilgisi olmayana göre yardımcı olunur.
Sizin sorulan basit bir soruya geri dönüşünüz son derece yanlıştı. Cevabınız doğru bir üslupla olduğunu hala düşünüyorsanız eğer gerçekten söyleyecek söz bulamam.

Siparişini verdiğiniz ve satın aldığınız hizmetin host bilgilerini zaten bilmiyordunuz. Benimle ticket üzerinden görüşürken host bilgilerini hoş olmayan bir üslupla öğrendikten ve o cümleleri yazdıktan sonra hosta erişmeye çalıştınız. Ortada bizim sunucumuzda faal olarak çalışan bir web sitesi olmamasına rağmen bizi haksız şekilde karalamaya çalışıyorsunuz.

Müşteri panelinizden sadece yeni siparişini verdiğiniz hosting hesabı vardı ve hizmeti kullanmadığınız için iptal edildi. Her ne olursa olsun hesabınıza başka bir aktif servis olsaydı profiliniz kapatılmazdı.

Aysima hiçbir şekilde müşterisinin verisini kasten silip ne halin varsa gör demez, diyemez ve elindeki imkanları kullanarak özellikle veri kaybı konusunda müşterisine yardım eder. Ne halin varsa gör diyecek hakka ne biz ne de başka bir hosting firması sahiptir.
Sözleşmesine küçük harflerle sıkıştırsa bile bu böyledir.

Tüm yazılarınızı okudum ve dikkat ederseniz şimdiye kadar hiç yanıt vermedim. Ama konuyu müşterilerinin verilerini siliyora getirirseniz hiç hoş bir durum olmaz ve size yakışmaz.

Ticket üzerindeki ekran görüntülerini zaten buraya yansıtmışsınız ve herkes fikrini beyan etmiş. O ekran görüntülerinden sonra alaycı şekilde gönderdiğiniz link ve gülücükler de vardı.

Sonuç olarak yaptığım işlemin yanlış olduğuna kalben ve fikren inanmıyorum. Çünkü zaten kullanamadığınız ve yeni aldığınız bir hizmeti sizin hoş olmayan sözleriniz nedeniyle iptal ettim.

Bundan sonraki yazılara yanıt vermeyeceğimi bildirerek forumun kuralları neyse ona göre işlem yapılmasını talep ediyorum.

Herkese iyi çalışmalar
Alaycı şekilde gönderdiğim link ve gülücükler yaptığınız hareketin internet ortamında yansımalarıydı. r10, twitter, facebook, ekşi sözlük ve hesabımı kapatmasaydınız hostbul'u da gönderecektim. Oraya da ekledim keza.

Düzgün dilden kastınız zannedersem küfür etmemiş olmanız? Çok teşekkürler gerçekten. Ancak sizli-bizli konuşmak düzgünlük veya saygı değildir. Cümlelerin şekli değil içeriği gayet üslupsuzdu.

Cevabım aslında tam da gereken tarzda bir cevaptı. Çünkü mail'i okumuş olsaydım zaten öyle bir bildirim olmayacaktı. Öyle bir bildirim varsa da ns bilgilerini paylaşmak yerine saçma sapan konuşmayı uzatan, tartışmaya çeviren tavrınıza söylenebilecek başka söz yoktu. TTNET'in desteği ile kendinizi karşılaştırmanız ise çok abes. Çünkü zaten karşınızda IP'lerden ve NS'lardan söz eden bir kullanıcı mevcut, teknik bilgisi mail okumaktan ileri seviyede çok belli ki. Ve gönderdiğiniz hiçbir mail'de bu verilerin olmadığını söylüyor, yani mailleri okumuş incelemiş belli ki. Buradan da sizin kullanıcıları analiz etmekten ne kadar uzak olduğunuzu görüyoruz. İşte zaten "artistlik" olarak tabir ettiğim tavrınız da buydu. "Şu maili okudun mu?" Şu mail yoktu ortada, zaten sorun da oydu. Email logları sistemi de göze çarpan bir şey değil. Ayrıca tamam TTNET de kötü bir firma ancak çalışanları hesap kapatmıyor en azından. Lütfen.

Siz hosting'i uçurmadan önce ben siteyi yüklemiş, yayına almış ve mail hesaplarının kurulumuna başlamıştım. Site faal durumdaydı ve kullanılıyordu. Hatta kayıtları kontrol ederseniz hostingin yaklaşık 2 hafta önce satın alındığını görürsünüz. Söylemek istediğim 2 hafta sonra ancak siteyi taşıyabilmek için şartlar olgunlaşmıştı. Bu ani ve keyfi hareketiniz sizin "faal değildi" demenizden çok öte bir halde, manevi zarar olarak geri döndü. Zaten veri kaybımın olduğunu hiç söylemedim ancak zaman olarak epey kaybım bulunmakta.

Domainim olsaydı hesabımın kapatılmayacağını söylüyorsunuz sanırım? Ama neden herkes sizin "bir sinirle" her şeyi yapmakta haklı olduğunuzu söylüyor. Bu konuda samimiyetinize zerre inanmıyorum. Keza yıllardır sizinle çalışan ve müşterinize verdiğiniz fevri atarlı yanıtlardan dolayı zaten samimiyetinize inanmıyorum.

Tüm yazılarımı okurken aslında cevap vermenizi dilerdim. Hiç cevap vermemiş olmanız sizi yüceltmiyor. Veya saygı kazandırmıyor. Müşterilerin verilerini sildiğiniz ise bir gerçek. Müşterinin rızası olmadan hizmetini içindeki veriler ve mail adresleriyle iptal ediyor oluşunuz ise iki kere gerçek. Ayrıca bana neyin yakışıp neyin yakışmayacağını belirleme hakkınız bulunmamakta. Siz kendinize yakışanı bilmekle mükellefsiniz. Ki size yakışan da keyfi olarak hosting kapatmak bugün benim gördüğüm budur.

Son olarak hala kullanmadığınız ve boş olan diyorsunuz hosting için. Gerçekten olaya çok küçümseyici yaklaşıyorsunuz ancak ben dersimi aldım. Kurumsal olmayan patron keyfi ile idare edilen firmalarla çalışmamak konusunda.

Bundan sonraki yazılara büyük ihtimalle beni forumdan silemediğiniz için yanıt vermeyeceksiniz.

Ek olarak gerek yazılar içinde gerek ana postumda defalarca belirrtim. Tekrar belirtiyorum bu benim için önemli. Birçok kişi "karalama" lafının arkasına saklanıyor ancak söylediğim üzere; kimseyi karalama gibi bir derdim yok. Var olan durumu yansıtıyorum. Kafamdan ekstra şeyler eklemiyorum veya kişisel görüşlerimi bulaştırmıyorum. Durum ortada, kurumsallığa yakışmıyor. Bu başlık bilgi yayma amacıyla açılmıştır. Hosting'in kapanması dışındaki her şey kişisel problemler olarak ele alınabilir, ancak yaşanılan bir olumsuzlukta hosting'in keyfi olarak kapatılabileceği ihtimali bir gerçektir. Konuşmalar üzerinde herhangi bir oynama yapılmamıştır. Aksi halde bir karalamadan söz edilebilirdi. Karalama yapıyorsun demek başlı başına bir karalamadır, dikkatli olalım

Artistlik içermeyen bir şekilde yanıt verdiğiniz için teşekkürler.