ramesaliyev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mantıkla bir anlık sinirle işlenen cinayetleri haklı görelim. Hosting doluydu. Şimdi site bir gün kapalı kalacak. Lakayıt konuşmak müşterinin tekelindedir. Kurumsal firmalar müşterileriyle laf dalaşına girmezler.

Yorum için teşekkürler.
Buraya kadar herhangibir cümle yazmak istemedim. Çünkü herhangibir kişi ile müşteri olması ya da olmaması önemli değil tartışmak istemiyorum. Tarafınıza da destek kayıtlarında gözüktüğü gibi son derece düzgün bir dille yanıt verdiğimi düşünüyorum. Ya da olabildiğince düzgün şekilde yanıt verdim.
İlk siparişlerde kullanıcıya 3-4 mail gider ve bu maillerin hepsini kullanıcı %90 tam kontrol etmez. Host bilgileri mailini açıp kullanıcı adı ve şifre dışında yazanları okumadan haricen soru soran yüzlerce müşteri mevcut. Bu nedenle de size o tarihli maili okuyup okumadığınızı sordum. ADSL hattınızda sorun olduğunda 4440375 de size kablonuz takılımı vb. gibi son derece basit ve çoğu gereksiz sorular sorarlar. Sonuçta hangi müşterinin ne kadar bilgi ve beceriye sahip olduğu bilinmediğinden hiçbir bilgisi olmayana göre yardımcı olunur.
Sizin sorulan basit bir soruya geri dönüşünüz son derece yanlıştı. Cevabınız doğru bir üslupla olduğunu hala düşünüyorsanız eğer gerçekten söyleyecek söz bulamam.

Siparişini verdiğiniz ve satın aldığınız hizmetin host bilgilerini zaten bilmiyordunuz. Benimle ticket üzerinden görüşürken host bilgilerini hoş olmayan bir üslupla öğrendikten ve o cümleleri yazdıktan sonra hosta erişmeye çalıştınız. Ortada bizim sunucumuzda faal olarak çalışan bir web sitesi olmamasına rağmen bizi haksız şekilde karalamaya çalışıyorsunuz.

Müşteri panelinizden sadece yeni siparişini verdiğiniz hosting hesabı vardı ve hizmeti kullanmadığınız için iptal edildi. Her ne olursa olsun hesabınıza başka bir aktif servis olsaydı profiliniz kapatılmazdı.

Aysima hiçbir şekilde müşterisinin verisini kasten silip ne halin varsa gör demez, diyemez ve elindeki imkanları kullanarak özellikle veri kaybı konusunda müşterisine yardım eder. Ne halin varsa gör diyecek hakka ne biz ne de başka bir hosting firması sahiptir.
Sözleşmesine küçük harflerle sıkıştırsa bile bu böyledir.

Tüm yazılarınızı okudum ve dikkat ederseniz şimdiye kadar hiç yanıt vermedim. Ama konuyu müşterilerinin verilerini siliyora getirirseniz hiç hoş bir durum olmaz ve size yakışmaz.

Ticket üzerindeki ekran görüntülerini zaten buraya yansıtmışsınız ve herkes fikrini beyan etmiş. O ekran görüntülerinden sonra alaycı şekilde gönderdiğiniz link ve gülücükler de vardı.

Sonuç olarak yaptığım işlemin yanlış olduğuna kalben ve fikren inanmıyorum. Çünkü zaten kullanamadığınız ve yeni aldığınız bir hizmeti sizin hoş olmayan sözleriniz nedeniyle iptal ettim.

Bundan sonraki yazılara yanıt vermeyeceğimi bildirerek forumun kuralları neyse ona göre işlem yapılmasını talep ediyorum.

Herkese iyi çalışmalar