bence sen kaşınmışsın biraz. arif abiye katılıyorum.ama yedeğide vermezse onların yaptığıda ayıp olur.
"Kaşınma" mantığını aşmadıkça zor. Veri kaybım yok ayrıca, zaman kaybım var. Teşekkürler.
aysima kurumsal havaya gırmemıs yanlıs yorumluyon yada kendıne gore yorumluyon burda bır musterısının kendısıne yapılan terbıyesızlıge karsı iptal etmıs hostıngını kurumsal havası yaratan rames burda suna emın ol kımse elınde viskı smokınle havalı klavyeyle şirket havası vermıyor herkes ekmegının derdınde sen oyle dusunuyon demek daha ekmek derdıne dusmemısın
rames eglenmek istemıs dıyon eglenme yerlerı baska platformlar ozaman gıdıp orda eylenecek bırı ekmek derdınde dıgerı eglenme derdınde adam ekmegının derdınde bırı eglenme derdındeyse senın dedıgın gıbı ozaman hesabı senın dedıgın gıbı loop dıye kapatır o senın dedıgın kadınlar maaslı elemanlar iş olsa nolur olmasa nolur nasılsa maaşlarını alıyorlar falda bakarlar gobekde atarlar nasılsa maas cepte
Ekmek derdinde kimse müşteri kovmaz. Tok satıcı tavırları bunlar. Kendinizle çelişmeyin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:12:38 -->-> Daha önceki mesaj 02:10:26 --
Ne Aysima firmasını, ne sizi tanırım..
Ancak bu konuda haksızsınız, çok farklı bir sektörde çalışıyorum. Bir müşteri lakayit konuşacak emin olun işini yapmam. ( Bu arada patron falan da değilim. )
Ödediğiniz ücret karşılığında hizmet beklersiniz ama karşınızdaki hizmet sağlayıcı ile lakayit konuşma hakkına sahip olamazsınız..
Mail'in gelmediğini söylüyorsunuz, bizde her gün aynı sorunları yaşıyoruz. Müşterilerimizden gelen mailler tarafımıza ulaşmıyor, aynı şekilde bizim gönderdiklerimiz.
Ancak bu firmanın sorunu değil.
Mail'iniz size ulaşmadıysa takip etmek sizin işinizdir. O kadar önemli bir işse ararsınız durumu sorarsınız.
Konuyu açtığınız andan itibaren "gülücük" deyip duruyorsunuz. Ancak kestiremediğiniz birşey var sanırım, her insanın farklı bir yapısı vardır. Benim muhattap olduğum müşterilerimizi düşünüyorum şuanda, gülücük içeren bir mail göndersem, aynı dakika arayıp dalgamı geçiyorsun *** sen cevabını alırım..
Bilmem anlatabildim mi..
Anlatabildin, ancak bu resmi bir şirket yazışması değil sizin de bunu anlamanız gerek. Yorumunuz için teşekürler.