karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende burada evinde yada ufacık ofisinde holding havasında takılanlara gülüp geçiyorum.

aysima nasıl bir firma bilmem etmem. ama bence komik ya bu kurumsal havaları. gerçek iş hayatında böyle birşey yok.

şimdi burada herkes ciddi takılmaya çalışıyor ama komik duruyor. filmizlenese.com u barındırıp kurumsal takılmak hakikaten komik. çünkü buradan iş alan firmalar sanırım o kafadadır.

isim vermeyeceğim ama, benim developer olarak çalıştığım firmaya geçen bi telekominkasyon kurumundan geldiler, iş yaptığımız bir firma. telefonlarımızdaki 3 gsm operatöründen bir tanesi.
hatunlara kahve falı bile baktık yemin ediyorumki, ortam kadınlar günü gibi, muhabbeti şamatayı dahil etmiyorum

hayır yani r10'da neden herkes böyle havada bilmiyorum, bana soğuk geliyor hocam inan ki. gerçek kurumsal hayat bile bu kadar sıkıcı değil yemin ediyorumki.

şimdi bunları gördükten sonra gelipte burada 15 yaşında çocuklara iş yapıpta, ofisin başında smokin giymiş elinde viski havalı havalı klavye başında şirket havası verenlere güler geçerim

rames belki eğlenmek istemiş ama parasını vermiş hizmetini alacak. bi şirket gelipte lop diye o hesabı kapatamaz dalga geçtiği için. bence burada konuşmamız gereken rames'in firmayla dalga geçmesi uygunsuz konuşması değil, hesabının bu sebepten iptal edilmesi.

şimdi karşılıklı iki kişi freelance çalışsa, tamam istediğini yaparsın. ortada resmiyet yok sözleşme yok. ama bunu yapan bir firmaysa ortada sorun var bence.
aysima kurumsal havaya gırmemıs yanlıs yorumluyon yada kendıne gore yorumluyon burda bır musterısının kendısıne yapılan terbıyesızlıge karsı iptal etmıs hostıngını kurumsal havası yaratan rames burda suna emın ol kımse elınde viskı smokınle havalı klavyeyle şirket havası vermıyor herkes ekmegının derdınde sen oyle dusunuyon demek daha ekmek derdıne dusmemısın
rames eglenmek istemıs dıyon eglenme yerlerı baska platformlar ozaman gıdıp orda eylenecek bırı ekmek derdınde dıgerı eglenme derdınde adam ekmegının derdınde bırı eglenme derdındeyse senın dedıgın gıbı ozaman hesabı senın dedıgın gıbı loop dıye kapatır o senın dedıgın kadınlar maaslı elemanlar iş olsa nolur olmasa nolur nasılsa maaşlarını alıyorlar falda bakarlar gobekde atarlar nasılsa maas cepte