_O_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tamamen sizden kaynaklanan durum benim karşıma böyle bir müşteri gelse bende aynısını yapardım.
Artistlik? bu kelimede hata var bir kere firma sahibi ... tarihli maili okudunuz mu diye cevap yazıyor bunun neresinde artistlik var?
Anladığım kadarıyla daha önceden bi anlaşamamazlık var,siz firmayı kotulemek için sataşmışınız.

Aysima amator değildir 4-5 yıldır devamlı hizmet alıyorum +10 firmayla çalıştım en profesyonel firmalardan biridir bana göre...
Kişisel sebeblerinizden dolayı olayı tüm firmaya yıkmak ahlaksızlıktır.
Herkes aynı şeyi söylüyor, dediğim gibi hemen altında açıkladım o sözün neden hatalı olduğunu ve artistlik içerdiğini. O maili okumuş olsaydım zaten o destek bildirimi diye bir şey olmazdı. NS'leri verip geçmek yerine gidip mail araştırıp okudunuz mu diye sormak artistliktir. Kaldı ki ben orada sözüm ciddiye alınmasın diye güldüm. Artistlik olarak algılanmasın diye yani.

Önceden bu şekilde kavgaya dönüşen bir anlaşmazlık yok. Ama bu tavır üslup hep var evet. Hosting'im silinmeseydi bu konu da olmazdı. Silindiği için açtım, yaymak amacıyla. Bana saldıran arkadaşlar da gerçekten yaymama yardım ediyorlar, kendilerine teşekkür ederim.

Kişisel bir sebep yok, tüm firmanın sahibinin yaptığı bir hareket ve onu ifşa eden ben varım. Ahlaksız olan sizsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler.