Yok gerçekten ileri gidilmesini istiyorsun 5 yaşında çocukla konuşuyor gibiyim

Mahalle olayan firmamı varmış? Dünyada herkez bir mahallededir çok çok adı 5. cadde olur ama senin bahsettiğin dünya bizim dünya değil belli sen bu konuşma tarzıyla hangi ingilizceyle dünya ile iş yapıyorsun? Üstüne çok glmiyim diyorum ama ayranıda geçtin. Karalama kampanyası yapar gibi 2-3 yıllık konularıda güncelliyorsun aysima yerinde olsam banlanman için elimden geleni yaptığım gibi yetmez birde kanuni olarka firma karalamaktan ( sözleşmelerinde varsa ) süründürürüm açık ve net. 5 yaşında çocuk kıvamındasın ne dünya ile çalışması diğer semtlere erebildinmi henüz neyse ya bu sefer yazmayıp neler saçmalayacağını okuyacağım.
Türkçe konuşmayı biliyor olsaydın; muhabbeti uzatırdım da sıkıldım. Herkez ne? Mahalle olayan firma ne? Seninle harcadığım dakikalarım değerli, senin yazdıklarını çözmekle zaman kaybedemem. 5 yaşındaki çocukla konuşuyor gibiymiş. Vah vah. 5 yaşındaki çocuk akıllıdır senden.
Cevap vereyim.
- İngiliz ingilizcesiyle. What? Go to power?
- Banlanmam için elinden geleni yaparmış. Madem haksızım niye susturmaya çalışıyorsun? Ayran bensem sen neden bir zeytinyağı olma çabasındasın?
- Kanuni olarak süründürürmüş. Uçmak için doğanlar sürünemezler. Aynadaki yansıman gibi sanma herkesi

- Şu diğer semtler, caddeler ve dünya hakkındaki metamorfozlarını gerçekten anlamadım. Uğraşmadım da anlamaya açıkçası. 5 yaşındaki çocuğum ya hani.
KitölSÖRVÖRS iyi bak kendine.
Hah unutmadan, gülücük.