mechulkalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıkçası tema benimn çok hoşuma gitti. Benim gibi sade tema sevenlerin beğeneceğine eminim. Şöyle bir göz atarsak temaya

-Tek renk paleti sunuyorsun galina. Themeforesttaki temaların çoğu farklı renk kombinasyonları sunuyor. Renkleri değiştirmek için seçenek var mı bilmediğim için yok varsayarsam kolay bir değişim seçeneği olmadığı için diğer temalar tercih sebebi olabilir.

-Widgetlar için yeterli alan yok gibime geldi. En azından widgetlar konulduğunda bu kadar güzel durmayacağını düşünüyorum. Widget kullanmamak kaç kişiye çekici gelir bilmiyorum

-Bu tamamen kişisel. Yazı başlıkları biraz küük gibi geldi bana. Yazının nerede bitip yenisinin nerede başladığını biraz zor ayırt edebiliyorum

-Yazılara girince başlık gri renk alıyor. Üstteki gibi bana hem küçük hem de yazıdan ayırt etmek zor geliyor.

-Bir iki yazıya girdim nested comment koymamışsınız demoya galiba. Kendim reply yazmak zorunda kaldım. Yine replyleri ayırt etmek zor geldi bana.

Temaya tam erişim olmadığı için belki yukarıda söylediklerimin çoğu düzenlenebilir. Sonuç olarak sadeliği tercih etmeyenler için bir tercih olacağını söylemek zor.
- Sınırsız Renk seçeneği mevcuttur

- Yan kısım istediği şekilde boyutlandırılabilir, Eğer yan kısım sürekli ekranda kalıyor ise ve widgetler ekran boyutunu aşıyor ise otomatik scrollbar görünür. Veya Yan kısımı normal şekilde ayarlayabilirsiniz, yani sürekli ekranda kalmaz. Yani sınırlı bir alan yoktur.

- Küük kelimesinden kastınız nedir anlamadım evet bununla ilgili bir sorun olabilir, yeni güncellemelerde değişilikliğe gidilebilir

- Başlık en üstte yer alıyor ve kendimce yazı başlığı bellirgin olduğunu düşünüyorum

- Evet yorum cevabını daha sola doğru kaydırmayı bende düşünüyorum, yeni güncellemelede bu değişikliği yapacağım.

Evet Hocam, değerli yorumun için teşşekkür ederim

Arkadaşlar ben konuda resimleri otomatik boyutlandırıyor, şu şu özel alanlar var vs, zaten olması gereken, farklı bir şey olmayan özellikleri konuda belirtmeye gerek duymadım, Satış başladıktan sonra, Satın alan arkadaşların İnşallah güzel yorumlarını konuda göreceğiz.