Glock52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler özgün dediğiniz umarım spin değildir çünkü spinlenmiş makalelerin direk kopyalanmış makalelerden daha zararlı olacağı kanısındayım.

Bu kadar yüksek miktarda girilen içeriği sağlayabilecek vaktiniz veya maddi durumunuz umarım uzun süre devam eder çünkü 2 ay her gün 10 makale girip sonra günde 1 makaleye düşürmeniz sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum.

Makalelerin çokluğundan ziyade niteliği çok daha önemli, 15 makale yerine 5 adet hit getirebilecek ve seoya uygun yazılmış makale olması daha iyi olacaktır. He siz benim 15 makalemde hit getirecek konularda özenle seçildi diyorsanız o zaman diyecek hiç bir söz kalmaz. Sektöründe önemli olduğunu düşünüyorum, site ne üzerine? Mümkünse siteyi pm de atabilirsiniz.
Siteyi pm atamam şuan sadece blog görünümü var ama aslında proje kategoriler ise Kadın,Moda,Sağlık,Güzellik,Bakım,Beslenme ve kış bitişinde Tatil ve Magazin kategorisinide ekleyeceğim hep bu kategorilere özgün girişler olucaktır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:30:29 -->-> Daha önceki mesaj 12:29:36 --

kirsehirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şekilde devam ederseniz iyi yerlere gelebilirsiniz lakin size bir püs noktası vereyım makaleleri günün belirli saatlerinde girin mesela sabah saat 9 da 5 makale öğlen 1 de 5 makale akşam 10 da 5 makale ve bunu sürekli bu şekilde devam ettirirseniz kanımca çok faydasını görürsünüz.Google botunu o saatlere alıştırırsanız botlar kesin olarak o saatte siteye uğrayarak daha fazla faydasını görürsünüz. ( tavsiyedir aksine bir görüşü olan arkadaşla tartışabilirim)
Bu önerinize yarın başlicam hocam teşekkür ederim mantıklı diyorsunuz