OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şimdi elbette hepinizin kesin cevabı olamaz sadece tahmin istiyorum sizden, şimdi siteme günde 10-15 makale girişi yapıyorum her makale ortalama 100 ile 260 kelime arasında site daha bir kaç günlük olduğu için Googleden pek bir beklentim yok bu durumda. Sorum şu ben bu siteye 1 ay boyunca her gün bu şekilde giriş yapsam bu siteyi google nasıl karşılar, hit durumu vs. biraz tahmin yaparsanız sevinirim.

Makaleler tamamen özgün.
Makaleler özgün dediğiniz umarım spin değildir çünkü spinlenmiş makalelerin direk kopyalanmış makalelerden daha zararlı olacağı kanısındayım.

Bu kadar yüksek miktarda girilen içeriği sağlayabilecek vaktiniz veya maddi durumunuz umarım uzun süre devam eder çünkü 2 ay her gün 10 makale girip sonra günde 1 makaleye düşürmeniz sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum.

Makalelerin çokluğundan ziyade niteliği çok daha önemli, 15 makale yerine 5 adet hit getirebilecek ve seoya uygun yazılmış makale olması daha iyi olacaktır. He siz benim 15 makalemde hit getirecek konularda özenle seçildi diyorsanız o zaman diyecek hiç bir söz kalmaz. Sektöründe önemli olduğunu düşünüyorum, site ne üzerine? Mümkünse siteyi pm de atabilirsiniz.