Hostgator'da bulunan reseller hesabını avrupa lokasyonlu bir arvixe sunucusuna taşımam mümkün mü? Taşıma işlemini sorunsuz nasıl halledebiliriz?
Taşımaanızı ben yapabilirim lütfen reseler alın ve taşıma için eski ve yeni sunucu bilgilerini bana verin sizin için taşımayı ben gerçekleştireceğim. Normalde Arvixe taşıma konusunda limitli ancak Türk müşterlere ben her türlü kolaylığı sağlıyorum. Alım yapınca bana bilgilerinizi email ile gönderin mutlaka yardımcı olurum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:11:17 -->-> Daha önceki mesaj 01:09:39 --
ömür boyu derken burak hocam anlamadım. host alırken ne kadar zamanlık alacağımızı soruyor. ömür boyunu nasıl ayarlıyorsunuz.
Diğer hosting firmalari sadece ilk alımda indirim yapıyor biz ise ömür boyu mesala 1 yıllık PersonalClass aldınız diğer firma 1 yıl sonra süresi bitince size indirim yapmıyor yani %50 pahalı fiyat çekiyor oysa Arvixe gelecek sene yine %50 indirim veriyor bunu yapan tek kurumuz. İnanın burada çalışıyorum diye söylemiyorum devamlı indirim veren hiçbir hosting firması görmedim Arvixe dışında.