BySeco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canı çekmesin diye saklayan nesilden önce de canı çekmiştir diye paylaşan bir nesil vardı kardeşim.
@byseco kardeşim o kadar güzel bir cümle kurdun ki verecek cevap bulamadım ağzına sağlık

zaman insanı çok değiştiriyor insanlığı çok değiştiriyor misal şu an burada olumsuz eleştirimi görüp halen resmi kaldırmayanlar var. neticesinde pek çoğumuz evli barklı işinde gücünde hamdolsun parası cebinde insanlarız. bir pide 2 lira gider yersin dert bu değil . bu forumda birşeyler öğrenmek için gelip ekmek kovalamak için çabalayan cebinde 1 lira harçlığı olmayan olması için burada takılan kardeşlerimiz de var yaşları 10-15 arası değişen kardeşlerimiz de var. ben bu tür konulara ve açanlara o kadar sinirleniyorum ki diyecek laf bulamıyorum. aynı konuyu aç kardeşim resmi kaldır hepimiz tebrik edip çıkalım. son zamanlarda sosyal medya da da çok meşhur pazardan bir mutfak önlüğü alıp soğan doğramayı öğrenen içine 2 gram et katınca profesyonel aşçı oluyor ve yemeklerin sofraların resimleri paylaşılıyor. çığ gibi de büyüyen bir kitle var şu an da . hazır konusu açılmışken hepsine
" evet yiyorsunuz siz zenginsiniz paranız var görüyoruz toksunuz " demek istiyorum

not : bugün ki cuma namazının hutbesi aklıma geldi nedense arada bir camiye de uğrayalım genç kardeşlerim belki bugün ki hutbe dinlense idi bu resim koyulmazdı