Merhaba arkadaşlar akşam üzeri bi kaç polis bi avukat internet cafeme gelip bi arama kararı gösterip hemen yanlarındaki bilir kişi açık olan bi makınadan müşteriyi kaldırıp makineye oturdu ve Deep Freeze olup olmadığını sordu bende mecburen var dedim ctrl+ shift+alt+f6 yaparak Deep Freeze ekranını açtı sonra my ıp den ıp adresini açtı ikisini yan yana getirerek print screen yaptı sonra benden bunları renkli çıkarmamı istedi çıkarttım tutanak gibi bişey tuttular tabi aceleye geitirip ne olduğunu anlamadan okuyup imzalattılar dikkat ettiğim makine sayısı vermediler sonra benden ifade vermem için emniyete gitmemi sölediler.bende ifade vermeye gitti ifademde bu programın ücretli olduğunu bilmediğimi programın kendi üretici sitesinden ücretsiz indirdiğimi yazdım bana en son uzlaşmaya gidiyomusun dedi bende karşı tarafın ne ismi ne cismi var neyle uzlaşmaya gidicem sözde Deep Freeze firmasının avukatına sorduğumda siz hangi firmayı temsil ediyosunuz diye onlar sizi arıcak onlar sizi arıcak dedi öyle diyince memur bana 3 gün kara verme süresi yazdı 3 gün sonra kararını verir gelirsin dedi.şimdi mahkemeye mi gitsem yoksa uzlaşsam mı bilemedim böyle bişey başına gelen varmı ne yapmalıyım.bi kaç yerde okudum biri pc başına 50 tl biri 10 pc için 600 dolar diyo.şaşırdım kaldım benim cafede var 75 pc hemen hemen 6 bin dolar yapsa o paraya yeni bi iş kurulur varsa bilgisi olan yada tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim.
Hocam neden imzaladın okumadan?