Google reklamların bir "frame-kutu" içinde olmasını istemiyor. Senin sağdaki büyük reklamın bu şekilde.
Kesinlikle banlanmak istemiyorsan; ayrıca reklamların üstüne yada sağına "Sponsor Reklam" yazmanı öneririm. (birçok kişi koymuyor ama bazen google amca kızabiliyor).
Site kullanımı ve Google reklamları ile ilgili adsense kabulü ile ilgili bir sayfa oluşturmanda önemli.
İlk bakışta gördüklerim bunlar. Yasal olmayan işler yapmaz, çalmaz - çırpmaz, reklamlarını birilerine tıklatmak için uğraşmazsan banlanmazsın. Emek ve dürüstlük adsende iş yapıyor. Kolay yoldan para kazanmak için uğraşanlar "banlanıyor".
Öncelikle tesekkurler. Tema ücretli adsense uyumlu bir tema ve bileşenler kısmından reklam alanı diye ekleniyor ve onlarca örnegini gördüm frame kutu oldugundan emin misiniz?
Reklamın üzerinde zaten "reklam" yazıyor ama dediğiniz gibi "sponsor reklam" diye değiştiririm. Benim adsensenin üzerine reklam yazma nedenim de kandırmaca olmadıgını göstermek google'a.
Alıntı
Site kullanımı ve Google reklamları ile ilgili adsense kabulü ile ilgili bir sayfa oluşturmanda önemli.
Bu nu nasıl yapabilirim bir ornek var mı?
yasal olmayan işler yapmıyorum, çalma çırma yok ona ragmen telif hakkı sayfası ekledim. her post altına report ekledim...vs
Başka önerileriniz var mı?