Site adresi :
www.ntvilan.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):1500 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 9 Eylül 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Personel ilanları
Günlük hit sayısı: yok
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Drupal (Dahil)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
--------------------------------------------------------------
Site'nin tüm tasarımını bedava olan bir temayı editleyerek kendim yaptım, Site seo ayarlarının tamamı yapılmıştır. içerik içindeki özel alanlar kategori sayfalarını tek tek ben yaptım. Site drupal tabanlıdır, Drupal kullanmayı bilen arkadaşlar drupalin ne kadar esnek ve şahane bir sistem olduğunu bilirler.(Beyaz Sarayın sitesi drupal tabanlıdır,
http://haber.sol.org.tr/ drupal tabanlıdır.)
**Drupal kullanmayı bilen bir arkadaşın satın alması daha iyi olacaktır.
**Domain akılda kalıcı ve güven verici bir domaindir.
Benim bu ilan sitesi ile ilgili bir projem vardı , bunu siteyi incelediğinizde görebilirsiniz, sitede yer alan ilanları paket haline SMS ile para karşılığında üyelere ulaştırmayı ve bunu belirli paketler halinde satmayı düşünmüştüm. Site satılırsa bu proje ile ilgili detayları sisteme nasıl entegre edeceğini ödeme yöntemlerini (Paypal yada Mobil ödeme) vs... bunları alan arkadaşla paylaşacam.
** Ayrıca sitenin 650 beğenili facebook sayfasınıda site ile birlikte verecem, yaklaşık 100 TL reklam yaparak 650 kişiye beğendirdim, yeni olduğu için beğenen kişiler aktif ve ilanlar ilgili bir şekildedir.
Siteyi ve Projeyi satma sebebim, ben Kpss dershanesinde çalışan bir coğrafya öğretmeniyim, bu sene derslerim çok yoğun olduğu için ve başka Kpss sitelerim olduğu için bu proje için vakit ayıramıyorum. Siteyi inceleyin aklınıza takılan birşey olursa
0539 410 yirmidört sıfırbeş 'ten bana ulaşabilirsiniz. Telefonu açmazsam dersteyim demektir. ben size mutlaka dönerim.