CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki birde şu açıdan bakın. Google'ın bizi şuan getirdiği noktada herkes sınırsız tanıtım yazısı alabiliyor ama birçok kişi 10 footer linki geçmiş sitelerden link almak istemiyor.

Peki bir kişi bloğunun her yazısında farklı içerikle, farklı siteleri tavsiye ediyorsa. Nerede bunun yararı ?

Ben önceden hatırlıyorum adamlar bir footer link alırdı onlarca, yüzlerce ve sıralamada da yükselirlerdi. Şimdi link çöplüğü olmuş bir siteden link almak bırakın sıralamada ilerlemeyi ertesi gün kaybolursunuz zannediyorum.

Yani benim düşünceme göre en en en kalitesi tanıtım yazısının değeri 0.001 iken, en en en kaliteli linkin değeri 10 gibi duruyor. Hem araştırmalarım hemde piyasanın durumuna göre. Haksız oldugum noktalar olabilir, uyarırsanız sevinirim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05:37 -->-> Daha önceki mesaj 03:04:01 --

Aynı sektördeki tanıtım yazısı ile aynı sektördeki footer linki karşılaştırdığınızda sizce tanıtım yazısı daha mı yararlı ? Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim. Herkes öğrensin
CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum. Ben sürekli güncel ve link çöplüğüne dönmemiş, sadece link alımı için açılmamış kendi sektörümle alakalı link alıyorum sürekli ve çokda yararını gördüm açıkcası.

Dediğim gibi sanırım. Sektörünüzle alakalı bir siteden tanıtım yazısı aldığınızda başlangıçta faydasını gördüğünüzü vaysayarak 3 ay sonra 50. sayfaya giden yazınızın pek değeri olduğunu sanmıyorum ama tam terside olabilir, emin değilim
0 50.sayfaya giden yazılara ise ping atarak ya da sosyal imleme yaparak, hatta o yazıya link alarak canlandırabilir yine yararını görebilirsiniz. Bu tarz şeyler ile link haritanızı oluşturacaksınız. Gerisi gelir. Ayrıca alt sayfalara footerden link vermek yerine tanıtım yazısı almak daha mantıklı.