sadece düşün hocam kim sana neden link verir? birde düşün kim sana neden tanıtım yazısı verir?
birçok site başka siteleri kaynak gösterme ,tavsiye etme ,kolay ulaşım adresi için tanıtım yazısı tarzı link verir.
Ama kimse footer link vermez. En azından kolay kolay vermez.
Ama bu demek değilki tanıtım footedan etkili 1 adet footer link 10larca tanıtıma bedel tabi aşırısı sizi sandboxa düşürür
Peki birde şu açıdan bakın. Google'ın bizi şuan getirdiği noktada herkes sınırsız tanıtım yazısı alabiliyor ama birçok kişi 10 footer linki geçmiş sitelerden link almak istemiyor.
Peki bir kişi bloğunun her yazısında farklı içerikle, farklı siteleri tavsiye ediyorsa. Nerede bunun yararı ?
Ben önceden hatırlıyorum adamlar bir footer link alırdı onlarca, yüzlerce ve sıralamada da yükselirlerdi. Şimdi link çöplüğü olmuş bir siteden link almak bırakın sıralamada ilerlemeyi ertesi gün kaybolursunuz zannediyorum.
Yani benim düşünceme göre en en en kalitesi tanıtım yazısının değeri 0.001 iken, en en en kaliteli linkin değeri 10 gibi duruyor. Hem araştırmalarım hemde piyasanın durumuna göre. Haksız oldugum noktalar olabilir, uyarırsanız sevinirim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05:37 -->-> Daha önceki mesaj 03:04:01 --
Tanıtım yazısı daha faydalıdır ama. aynı sektörde bulunacak, farklı makalelerle anlatılması daha karlı. footer eskiden iyiydi...
Aynı sektördeki tanıtım yazısı ile aynı sektördeki footer linki karşılaştırdığınızda sizce tanıtım yazısı daha mı yararlı ? Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim. Herkes öğrensin