Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum eski domain kullandım diye her farklı içeriği girince pat birde çıkıcağı kesin değil, çünki farklı kategorilerde farklı siteler vardır bugün siz altın sektörüne girseniz yada haber sektörüne o domainle çıkabilecekmisiniz? sitenizin yani domaininizin konusunu komple değiştirdiğinizde sıfırdan başlamış olacaksınız. Bu şu demek eskiylede girsen yeniyle girsen gereken içerikler site başlığındakini yada sayfa bütünlüğünü tetiklemez ise tetikleyene gereken içerikler girildiği güne kadar gerilerde olacaktır.

Bir çok kez denedim 10 senelik benimde domainim var inan sana ilk 10a bile yakalaşamıyosun sitenin konusu değiştimi google sana o konuda yeni muamelesi yapıyor, o yüzden sıfır domain ile işe başla derim.
Size katılsamda diğer değerli arkadaş gibi sizde biraz fazla siyah beyaz tarafındasınız olayın. Yani tam bir sektör değişimi kavramı yok burada. Hafif bir geçiş var sadece genele doğru.

Bir ara bende denedim başka domainde komple değişimle zaten domain yeni muamelesi görüyor orası net. Zaten denemesede insan ön görebilir pek mantıklı değil. Burda biraz daha gri bir durum var. Site zaten orjinal haliyle sadece sinema değil kitap , siyasi konular ve inceleme yazıları eklenen bir siteymiş temelde sinema olsa da. İlk hali bir derginin sitesiydi. Ve bende zaten mevcut içerik üstüne azar azar özgün içerik eklemekten bahsediyorum. Tutupta içeriği sıfırlamak ya da çok hızlı içerik eklemekten bahsetmedim. Zaten başlangıç olarakta 2 makalem var ikisi de kitapla ilgili. Ama yine de tabiiki içerik eklendikçe sitenin genel content yoğunluğu yani kelime dağılımı googlenin kafasını karıştıracaktır sanırım.