JackBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Üzülerek söylüyorum ki, bende diğer üyeler ile aynı fikirdeyim.
Sonuç olarak tek site barındırma hakkı olan web hosting hizmetidir bu; sizin söylediğiniz şekilde her işlemi ücretsiz yaparsak, siz tutmadı diye her 2 ay'da bir yeni proje aktif eder, ve her 2 ay'da bir alan adı değiştirme talebinde bulunursunuz.
Buna nazaran; 1 yılda tam 6 sitenizi, 1 hosting parasına barındırmış olursunuz.
Bu durumda kazanan ve karlı olan yine siz, kaybedip suçlu olanlar ise yine bizler oluruz.
Her konuda şikayet etmeden önce, Dünya standartlarını baz alarak biraz daha esnek olmayı deneyin lütfen.

Bol şanslar,
bende şöyle söyleyim 5 parmağın 5i bir değil buda demektirki her müşteride aynı değildir 7 ay içerisinde 2. bir domain değişimine ücret istenmeside güzel bir hareket değil tamam istenebilir ama bu hak 1 olmayabilirde 2 veya 3 olabilir zaten güzel bir sistem yapmışlar panelden kendimiz değiştirebiliyoruz dünya standartlarını baz alarak aynı soruyu alparslan hocama sordum rica üzerine 1-2 sefer değişim yapabilirim sorun olmaz dedi buda demektirki herşey para değil biraz müşteri memmnuniyeti alıcağı 9 lira onu zengin etmez

kraliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptıklarında kişisel görüşüm gayet haklılar. Sürekli domain değiştirmek zorunda değiller.
tamam sen haklısın.ama bir dahakisine konuyu okursan sevinirim.

FiberDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi düşüncem.

Firmanın ek ücret talep etmesine bişi diyemeyız. Ama bu kücük uygulamalara işlem ücreti istenmesi benim düşüncem yanlış.

Bir hizmet verılıyor ise desteğini de müşterinin isteklerinide sağladıgın hosting hesabı üzerinden gerçekleştırmelıdır.

Bu şekılde işlem ücretleri ile kazanc kapısı acmak yerine sağlanan hizmet ve müşteri memnuniyeti ile daha sağlıklı kazanclar elde edilebilir

JackBlack Ustadın söylediği doğrudur.
Tamamen alan adı degişiklığı yapılmayabilir bunu önlemek için. Ama işlem ücreti istenmesi doğru degil benım düşüncem sadece !

Ek olarak başka firma ya aynı işlem ücreti şikayeti acıldıgında firmayı kötülüyen bir kac arkadaş gördüm. burda destekci olmuşlar

Mutasyona mı uradınız !
düşüncenizde haklısınız fakat 1 yıllık hostingte 1 defa değişim hakkı biraz haksızlık değilmi 10 sefer olsun demiyorum örnek olarak 3 sefer olabilir zaten ona özel bir panel hazırlanmış o kadar paneli kodlatmak 1 seferlik içinmiydi yani ve ücret istediklerinde diğer insanlar gibi küfür etmeyip o zaman hostingimi iptal ederbilirsin ilk ve son oldu dedim çıktım görüşmeden bana göre saçma birşey ama her firmanın kendi yönetimi ve yıllık hostingin zararları