Tonks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aklımda bulunsun



ya en azından iş verildi ise konuya yazılsın, o işi beklemeyelim, bende bir grafikle ilgili konu açmıştım, bir sürü mesaj gelmişti hepsine tek, tek yanıt vermem imkansızdı, konuya iş hallolmuştur dedim en azından,

bilemiyorum, daha kötüye gider mi bu durum?
Bu durum dahada kötüye gidecek hocam emin olabilirsiniz.Çünkü ticaret faaliyetleri yapan kişiler değişiyor her gün aralarına yenileri katılıyor.

Geçende bir konuya denk geldim burada isim vermeyeceğim.Bizden yaşça küçük bir kardeşimiz nasıl ahkam kesiyor nasıl ukala ukala konuşuyor valla onun yerine ben utandım.

Gerçek hayatta dışarıdaki insalar bile değişirken burası nasıl değişmesin.

Bunun artık tek bir çözümü var: Tanıdığın insanlarla sağlam insanlarla ticaretini ayrı tutacaksın özel ilgi göstereceksin onlara öncelik vereceksin.Onlarda aynı şekilde sana böyle yapacaklar.


Ben mesela ticaret yaparken daima tanıdıklarda taleplerimi karşılayabilecek birilerinin olup olmadığını kontrol edip öyle işe başlarım.Ne cevap vermeme durumu vardır nede işi yarım bırakma durumu.Parayı trink basarsın zamanındada çatır çatır teslim alırsın gidersin.

Bu sayedede çok şükür hiç kimse hakkında şikayet konusu açmak zorunda kalmadım yada kavgaya tutuşmadım.