Merhaba arkadaşlar.
Yeni Vinego! Vine video temamı bugün herşeyi ile tamamladım satışını açıyorum Allah utandırmasın inşallah ..

~ Vinego! Temasında ne gibi özellikler var ?

• Minimal olarak Vine konseptine uygun formatta hazırlanmıştır.
  • Seoya tamamen önem verilmiştir.
  • İlerleyen zamanlarda geliştirmeler ve güncellemeler yapılacaktır güncellemeler tamamen ücretsiz olacaktır.
~ VineGo tema panelinde ne özellikler var ?
  • Logonuzu, faviconunuzu başlangıç seo ayarlarınızı ,
  • Site içerisi kategori ayarlarınızı,
  • Reklam ayarlarınızı tek panelden yapabiliyorsunuz..
~ Tema içerisinde kaç adet reklam bulundurabiliyoruz ?
  • 3 adet reklam boyutu bulunuyor . ( 728*90 - 468*60 * 200 * 200 )
  • Reklamların hepsi tıklamaya teşvik edici alanlara konulmuştur zaten temayı alıp kullandıktan sonra bunu görebileceksiniz.
~ Vinego! Botundan biraz bahsedebilirmisiniz ?
  • Tema html5 video oynatıcı ile desteklenmektedir.Hiçbir ekleme yapmanıza gerek yoktur.
  • Vinego video botu örnek aldığımız siteden ;
    Video resmini - Video mp4 urlsini ve başlığını çekmektedir.
  • Tek tık ile istediğimiz kategoriye saniyeler içerisinde binlerce video çekebiliriz.
  • Bot ekran görüntüsüne buradan ulaşabilirsiniz.
~ VineGo temasını ingilizce formatında istiyorum mümkünmüdür ?
  • Evet mümkündür biz aslında sizlere yabancı domain alarak bu temayı kullanmanızı tavsiye ediyoruz çünkü yabancı Vine sitelerinin hiti günlük hızlı artışa geçmektedir.
  • Sadece +5 TL karşılığında Yabancı dil formatındaki temaya sahip olabilirsiniz.
  • İlerleyen zamanlarda yabancı bir siteden videoları çeken bir bot yapacağız ve yabancı formatta alan kullanıcılara o bot %50 indirimli satılacaktır.
~ Temanın ayarlarmaları ve kurulumlarını yapıyormusunuz ?
  • Normalinde kurulumlar tamamı ile müşteriye aittir.Full dökümantasyonlar hazırlandı tema yanında verilir.
  • Fakat ilk 5 siparişte kurulum ve tüm ayarlamaları ( Seo ayarlamaları dahil ) ücretsiz yapacağım.
~ Temayı aldıktan sonra destek veriyormusunuz ?
  • 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz destek numaram mevcut her türlü benden kaynaklanan sorunları çözüyorum.
  • Destek hattımız mevcut üye olup tema başvurusunda bulunduktan sonra her türlü sorunu ticket açıp bizlere iletebiliyorsunuz.
~ Temayı ne kadara satın alabiliriz ve demoyu inceleyebilirmiyiz ?
  • Temanın fiyatı : +1 Bot hediyeli şekilde 70 TL dir.
  • Fakat ilk 10 siparişte temanın fiyatı sadece 50 TL dir!!
Demoyu buradan inceleyebilirsiniz.

PM göndererek yada mail adresime mail atarak satın alabilirsiniz.
Mail : gkdesigned ( at ) gmail . com

Satış şu anda aktif durumdadır.Tema kurulumlarınız sadece 5 dakika içerisinde yapılmaktadır.

Daha fazla bilgi ve destek için 0850 302 49 96 nolu telefondan hemen ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler, saygılarımla ..