Konuya mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Öncelikle şunu belirtmeliyim çeşitli küçük aksaklıklardan ötürü proje süresi kısa bir süre uzayacak gibi görünüyor.
Buraya yazılan mesajları ve bize gönderilen PM leri memnuniyetle takip etmekte ve incelemekteyiz.
Merhaba,
Bana kalırsa haber sisteminden çok şehirlere göre bir yapı hazırlayabilirsiniz. Zaten piyasada bir çok haber ve haber scipti var sizinki daha profesyonel olabilir beni yanlış anlamayın hem sizin para kazanabilme açısından hemde insanların arayıp ta bulamadıkları örnek olarak haber, etkinlik, ilan vb. sistemlerin(bileşenlerin) bir arada olmayışı varsa da yapılmış olması için olan sistemler yani basit karma karışık vs. tavsiyem şudur ki şehirlere göre bir yapı olsun eğer nasıl bir ilerleme kaydedebiliriz derseniz sizin için bende içerik konusunda araştırmacı benim gibide başka arkadaşlar olur diye düşünüyorum ve ortaya güzel bir yazılım çıkar diyebilirim şahsi fikrim..
Söylediklerimde kesinlikle yaptınız işi aşağılamak vb. şeyler yoktur. Bir hata oldu isede affola..
Aslında sizinle aynı fikirdeyiz. "Semt-İlçe-Kent" rehberi şeklinde bir projeye başladık, veritabanı ve kodlama aşamalarını da ciddi şekilde tamamladık. Ancak "Haber Yazılımı'na" sipariş üzere başladığımızdan diğer projelerimizi bir süreliğine askıya almaya karar verdik. O porjenin tamamlanması muhtemelen Mart ayına kadar sürebilir.
Her iki projede de temel amacımız daha önce yapılmış ve hali hazırda satılan projelerde "olmayan" , "önemsenmeyen" , "yapılamayan" özelliklere önem vererek piyasanın ihtiyaçlarına cevap verebilmek.
Örneğin haber yazabilecek ya da haber metinlerine ulaşabilecek ancak grafikçisi olmayan site sahiplerinin sitenin tasarımını bozmadan ya da kötüleştirmeden haber girmesini sağlayacak grafik editörü yazılımımız script dahilinde olacaktır.
Piyasada iyi çalışan örnekleri olmayan eklentiler olacağından test sürecini önemsiyoruz.