Merhaba hocam,
Twitter işine girmenizi tavsiye etmem. Neden diye soracak olursanız; şuan bu piyasada zaten bilindik 3-4 kişi piyasayı eline almış durumda. 2 sene önce aktif olarak bende yaptım bu işi. Ama benim zamanımda 3-4 kişiydik güzel kazançlar oldu. Sonrasında baktım yapanlar çoğaldı bıraktım ve tamamen yazılımsal olarak devam etmeye karar verdim. Twitter script, panel vb gibi. Şuan twitter kategorisine girip bakin bi; en az 30 kişi satış vs yapıyor. Pazar bitti kısaca, gelecek yok.
İkinci olarak ise;
"Twitter üzerinden siteme hit göndererek reklamlar üzerinden (Adsense vs) kazanç elde etmek istiyorum." demişsiniz; bu yanlış bir yol. Çünkü adsense kuralları bu konuda acımasızlar diyebilirim. Yani adsense kullandığınız web sitenize gelen trafiğin %60 ı sosyal medya üzerinden gelirse hesabınız banlanır ve kapanır. Sakın ha sakın adsense olan sitenize sosyal medyada hit yönlendirmeyin. Ama zaten oturmuş bir siteniz vardır ve siteye gelen ziyaretçilerin ortalama %70 i google yahoo vb yerlerden geliyordur o zaman sorun olmaz. Ama her zaman dengeyi korumak lazım.
Biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın lütfen.