Ne büyük emek verdiğini bilirim sitene

zaten alan olarak rakiplerinle mücadele edebileceğin platform Wordpress ki projeye göre script seçmek lazım her projeye joomla yahut wordpress gitmez her iki sistemle de yapılır her proje ama emek+geri dönüş= %? olayında tercihler değişik yapılmalı. Aslında şu anda en büyük eksiklerden bir tanesi bu dönüşümü yapacak olan bir script geçmişte daha alt sürümlerde bu seçenek vardı ama profesyonel hizmet veren özellikle yurtdışı firmalar dışında pek yapan yok sanırım. Burada da yapan olur ama uğraşısı çok hele ki senin gibi bir veritabanına sahipsen...
teşekkür ederim mehmet abi. bu geçişi yapabilecek olan yurtdışı bir firma buldum. daha önceden çok sayıda geçiş işlemi gerçekleştirmişler. verdikleri fiyat uygun. ancak benim aklıma takılan bazı sorular hala var. url'ler, taglar aynı olsa bile yorumlar wordpresse aktarıldığında yorumların sahip oldukları link yapısı değişecek. birkaç bin yoruma sahip konular var. google buna ne tepki verir bilemiyorum. adamlar yaptıkları daha önceki geçişlerde wordpresse geçirilen sitelerin ziyaretçi sayılarında nasıl değişiklikler olduklarını bilirler. bunları da sormak gerekiyor. birde cpu sorunu ortaya çıkabilir. ancak onun için bazı eklentiler var. bir şekilde halledilebilir diye düşünüyorum. translate ile olacak iş değil bu soruların cevabını alabilmem. ingilizce bilen bir arkadaş bulup adamlardan daha net cevap alıp öyle karar vermeyi düşünüyorum. inşAllah hayırlı olur.