Merhaba arkadaşlar,
Epeydir twitter piyasasına girmek istiyorum ancak bilgi eksikliğim nedeniyle tedirgin olduğumdan bir türlü giriş yapamadım. Son yıllarda Twitter'in Facebook'a göre daha ağırlık kazanması ve Facebook'un doyumluğa erişmesi nedeniyle arayış içindeyim. Facebook sayfalarım üzerinden web siteme hit göndererek kazanç elde etmekteyim. Ancak son zamanlarda Facebook'un işi paraya dökmesi arttığından facebook sayfalarından eski verimi alamamaktayım. O yüzden alternatifler arayışındayım. (Geç bile kaldım.) Twitter üzerinden siteme hit göndererek reklamlar üzerinden (Adsense vs) kazanç elde etmek istiyorum. Ayrıca elimde ilerde kullanmak üzere taraftar domaini mevcut. Bu domaine de twitter takipçi scripti kurarak sadece o takımın taraftarlarına özel takipçi çekimi de düşünüyorum. Ama öncelik olarak kendime ait birkaç tane organik twitter hesabı almak veya oluşturmak kısa vadede daha mantıklı gibi duruyor. O yüzden bu sektörün önde gelenlerinden danışmanlık almak istiyorum.
Öncelik olarak birkaç tane organik hesabım olması iyi olacak. İşte bu yüzden önerilerinizi almak istiyorum. Organik hesap satın almak mı, yoksa şu anda sıfırdan gerçek takipçi kastırmak mı mantıklı? Takipçi scripti mi kurmak mantıklı? Düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
Ayrıca organik hesaplarını satmak isteyenler, sıfırdan organik hesap kasarım diyenler, twitter için danışmanlık hizmeti verebilirim diyenler detaylı bilgiyle bana pm atabilirler.