Merhaba Arkadaşlar

Benim derdim büyük. Daha doğrusu bu gece kafam iyice karıştı. Bir projem var, kağıt üstünde çalışıp 2 hafta da yazılım vs deerken oturtmaya başladım. Domaini de proje amaçı doğrultusunda seçtim. Siteyi aktif ettim, tasarım vs ve ilk özgün makaleyi girdim. Proje genel blog havasında yeni çıkan ürünleri tanıtmak vs. Ama çok kategorili olacaktı.

Fakat benim bu projeyle alakasız backlinkleri oturmuş 50 - 60 hitli sinemayolu alan adına benzer farklı bir site var. Sitede sinemayla ilgili ve genel eğlenceyle ilgili içerikler var ama ana menü tamamen sinema içeriği. Acaba diyorum ismin alakasızlığına bakmadan sıfır domain yerine bu sitenin mevcut içeriğini koruyup bu domaini mi kullansam? Tema modülleri vs bu siteye mi entegre etsem. Çünkü girdiğim alakasız içeriklerde bile sıralamaya girebiliyor. Sıfır domain ise zamanla olacak fakat ileride markalaşmada daha avantajlı. Ben bu oturmuş siteye 800 kopya içerik girmiştim google sitenin o kısmını komple indexlerini silmesine rağmen domain yine banlanmadı vs yani backlinklerinin arasında edu 1-2 backlink bile var.

Siz olsaydanız hangisini seçerdiniz? Çok önemli bir karar çünkü 2-3 editörle epey emek vereceğiz bu projeye?