Geçen bir tane sitemin users ve usersmeta tablosunun silindiğini gördüm. nedenini bilmiyorum site aşırı yavaşlayınca farkettim. ancak anlamadığım olay bu tablolar olmadan ben nasıl giriş yapabiliyordum admin paneline? yani benim kullanıcı adım ve parolam başka yerlerde mi saklanıyor acaba? pek anlayamadım doğrusu.
Aynı olayın farklı bir versiyonuna az önce şahit oldum. Başka bir web sitemde postviews eklentisini kullanıyorum. Site taşıması yaptım farkettimki postviews düzgün çalışmıyor. Dikkatinizi çekerim hiç çalışmıyor değil sadece düzgün çalışmıyor. Örneğin önceden günün popüler yazısı en az 300 kere izlenirken bu aralar 20-30'u geçmiyor. Şimdi veritabanına bakıyorum da postviews'e ait tablolar da yok veritabanında. Acaba tablonun adı mı farklı diye 2536 kere izlenen yazıyı veritabanında 2536 olarak arattım ama herhangi bir içerik bulunamadı.
Böyle bir durum ile karşılaşan var mı? Veritabanında bu tablolar yoksa bu 2536 yı nerden cekip yayınlıyor, bu tablolar varsa neden düzgün saymıyor ya da nerde?