korayserif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
film sitem va şu anda sitede ortalama 180 tane film var hepsi tamamen ozgun girdim. gunluk 1.5k tekil hiti var siteye seo yaptırmayı düşünüyorum. seohocasi.com dan 4 aylık paket almayı düşünüyorum bu 450tl lik paketi aldıgım taktirde siteye yaptıgım masrafın karşılığını alabilirmiyim ne kadar zaman sonra alabilirim siz ne önerirsiniz bu konuda
Hocam çoğu kişi sana eşini dostunu önerir, çoğu kişide rakip gördüğü kişileri önermez. Senin en büyük hatan burda seohocasından hizmet alıcam demek olmuş.

Emin ol isim vermeden paket alıcam deseydin burdaki yorumlar daha farklı olurdu.

6-7 yıllık bir geçmişim söz konusu ve yaklaşık 2-3 senedirde Seohocasını bilirim.

Emin ol piyasadaki en dürüst iş yapan kişilerdendir kendileri. İçin rahat şekilde çalışabilirsin. Sana rapor 30 gün sonra dedilerse bu süre asla 31-32 gün olmaz.

Bunun dışındada web sitenin gücünü iyi ölçmen lazım, eğer güçsüz bir site ise bu tarz paketlerle yüklenilmesin. O sebepten ötürü hizmet almadan önce kendilerine siteni analiz etmelerini rica et, yapıyorlarsa çok daha iyi olur.