yanlış anlamadıysam sistem gmail şifresi ve gmail hesabı istiyor plus kaydetmek için
evet hocam.
Plus sayfası çoğaldıkça sistem acayip yavaşladı
aynı anda 10 üyeliğe random gönderim özelliğini aktif etme zamanı geldi diyosun yani hocam.
Not: Daha sonraki aynı içerik gönderiminde 24 saat içinde daha önce gönderdiği 10 üyelikten gönderimi engelleyeceğim.
birde şöyle bişey var gogole bunalrı tespit edebilir sanırım çünkü sistem gmail bilgileirmiz ile oturum açıp paylaşıyor sonraki hesaba geçiş yapıyor buda aynı ipden girişlerin gogole loglarını ileticektir ayrıca her arkadaş (onalrı arkadaş listemize eklersek) aynı kelimeler ile aynı sayfayı paylaşmış olacaklar buda zincirleme bir post kasma oalyını ortyaa çıkarabilir ?
evet hocam bunu düşündüğüm için proxy yaptım fakat sizlerede mailde belirttiği üzere google direk engelledi. proxy adresleri premium adreslerdi fakat google'un engelleme nedeni free veya premium olması değil anladığım kadarıyla 10 adet yurt dışından proxy aldım ama hesaplar türkiye, ipler yurt dışı olunca google bunu saldırı gibi gördü o nedenle engelledi.
Şuan sistem hala daha benim serverın ip adresi üzerinden gönderim yapmaktadır.
Türkiye lokasyonlu premium proxy adresi satan firmaları araştırıyorum eğer uygun bir rakama bulursam her üyeye ücretsiz proxy hizmeti sağlayacağım yani herkesin bir ip adresi olacak ama 1 ip 5 tl gibi bir rakama bulursam aylık bunun için sizlerden ufak bir ücret talep edebilirim. Tabi türkiye lokasyonlu kendi proxy premium ip niz var ise o zaman yine ücretsiz kullanabilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:01:46 -->-> Daha önceki mesaj 17:59:31 --
Sizlerinde bildiği uygun rakamlı türkiyede proxy satan firmalar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim