Silvers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi hocam önemli bir detayı atlıyorsunuz sanırım. Ben dedim ki benzeyen eğer ki aynısını istesem clonlamasını isterdim. Benzerlikten kastım nedir, yukardaki menünün yapısı aynı olması, slider bölümünün ana sayfada header bölümünde boydan boya olması. Renk çokta önemli değil aşağıda ürün sergilemenin benzemesidir. Onların bile birebir aynısı olsun istemiyorum BENZER şekilde olsun yeterlidir. Yani clonlama değil sadece ona benzeyen tema ve scriptleri görmek istedim.

İkincisi script veya tema satışı yapan kişi bu sıkıntıyı yaşasaydı satış yapmazdı. Ayrıca eğer ki bir sıkıntı yaşayacak olursam temayı veya scripti satın aldığım yer meshuldür. Sonuçta ben yapılan birşeyi almışım.

Bile bile komisyonculuk yapmam bundan ötürüdür. Sizinde ve imza'da da belirttiğim gibi dürüstlük pahalı mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Lütfen mantık çerçevesi içerisinde tartışalım hocam. Önünü arkasını düşünmeden emin olun bu işe girmem.

Teşekkür ediyorum, tartışmanın uzamaması dileğiyle. Tekrar teşekkür ederim beni düşünerek iyi niyetle yorum yaptığınızı varsayarak.
Benim umrumda olmaz hocam. İnsanca uyardık.
Bir forumdaş olraak "ne olursa olsun sattığım kişiye, ben komisyonuma bakarım" sözün hoşuma gitmedi.
Ortada bir tartışma yok.
İnsanca uyarmak var.
İstersen alırsın istersen almazsın uyarıyı dikkate veya istersen kavga anlarsın istersen forumdaşlık arkadaşlık hemşericilik. Sen bilirsin
Hayırlı günler