Arkadaşlar iş kimseye daha verilmedi amacımız ciddi anlamda kaliteli yazılar yazacak arkadaşla devam etmektir. İşin ciddiyetini birazda şu resimle göstermem lazım
Şimdi arkadaşlar 02.12.2013 tarihine kadar örnek bir makale istiyorum bu konuda en iyi yazı yazan arkadaşlar ile sürekli makale alımları yapacağım alanımız sadece masaj değildir sadece isimtescilde hali hazırda kurulmayı bekleyen 187 domainimiz var....
Elimizde şu an indianets den alınmış 50 C Class ip li sunucumuz var bütün sistemleri artık aktif edeceğiz.
Örnek makale : Doktor balıkların SPA alanında etkileri nelerdir. ?
Hedek odak kelime :
Adana SPA
odak kelime : Kangal balıkları
odak kelime : Doktor balıklar
Site sahibi firma adı : Paris SPA Center
Yazıların içinde Adana SPA hizmetlerinde faaliyet gösteren Paris SPA Center olarak doktor balıklar konusunda bir çok araştırmalar sonucunda bu hizmeti siz saygı değer SPA müşterilerimize vermeye karar verdik.
Yapılan araştırmalar sonucu doktor balıkların insan vücudunda bulunan ölü hücreleri kemirme yöntemi ile yemek sureti ile temizlemektir.
Gibi olmasını talep ediyoruz yani ANA KELİME ve Firma adının uyumlu bir şekilde makalelerde geçmesini istiyoruz.
İlgilenen arkadaşların bu alanda örnek 200 kelimelik bir makale yazmalarını istiyoruz...
Özellikle 200 diyorum yazılarınız asla kullanılmak amaçlı değil sadece bilgi amaçlı olacaktır.
yazılarınızı
reklammerkeziniz@gmail.com adresine gönderilmesini ve gönderdikten sonra buradan bilgi verilmesini istiyorum