Bende gercekten sans yok.
Btc-e deki butun altcoinler rn az 4-5 kat artti FTC hala ayni nereye el atsam kurutuyorum her sabah ayni fiyat
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam biliyorsun bu iş sabır işi. elindekileri 1 sene bozmazsan çok iyi paralar kazanabiliyorsun. altın vb gibi.
ben 2 sene evel altın almıştım 2 sene tuttum doğru düzgün bir getirisi olmadı o sebeple umudumu altından kestim. bende litecoin gibi şeyler bakıyorum ama riskli olduğu için girişemiyorum hayırlısı bakalım. sonuçta gazoz kapağı değil bu misal 5000 tl para yatırmak geçiyor içimden ama kaybedersem üzülürüm sonuçta ne emeklerle ne çilelerle kazanıyoruz.
yani sana önermek istediğim şey öyle bir günlük iki günlük bakıp iştahını kurma.
örneğin ben 2 sene evel altın yerine bitcoin alsaymışım ve bu sene satsaymışım 10.000 tl param 500.000 tl olacakmış yada daha fazlası yani sıkıyorum.
bitcoin o zamanlar 4$ iken şuan 800$ mı ne kazanca bak

hesaplamadım çünkü egzama hastasıyım
sırf doların tl ye karşı 1.3-1.5 den 2.1 a çıkmasından bile deli para bırakıyor kanımca geçtim 4$-800$ olayını. yani bir bakıma dolar dövizi yatırımıda oluyor otomatikman dolar üzerinden tlye çevirildiği için...
hem litecoinden hem dolardan kazanıyorsun eğer yükselirlerse.