DuyarTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Web sitem uzun bir süredir bu sorun ile uğraşıyor.

Önceleri " Site, Google'ın kalite yönergelerini ihlal ediyor " şeklinde alıdığım uyarı sitede yaptığım değişiklikler sonucunda " sitenize verilen bağlantılar ...." hatasını almaya başladım.

Bana 3 adet örnek url gönderdiler ihlal eden ben bunlardan ikisini kaldırtabildim ve tekrar değerlendirme gönderdim daha sonra farklı bir 3 link daha gönderiler sorunun devam ettiğini söylediler. Bende baktım olmayacak " bağlantıları reddetme aracını" kullanarak toplu bir istekde bulundum. Özellikle domain olarak belirttim ki aynsı domainden gelen tüm linkler iptal olsun diye.

Sorun şurda ben bu talebi 24 Eylül 2013 tarihinde verdim ama buna rağmen 2 hafta önce gönderdiğim yeniden değerlendirme isteğine ki içinde belirttim bağlantıları reddetme aracını kullandığımı bana gene o klasik cevabı verip 3 tane örnek link göndermişler.

Google eğer bu "bağlantıları reddetme aracını" takmıyorsa bizi neden uğraştırıyor ??

Gönderdikleri linklerde bnm 24 eylül tarihinde gönderdiğim dosyanın içinde var.

Şimdi bana lütfen söylermisiniz ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ?
reddetme aracı çalışıyor hocam,ama sanırım sen linki eklediğim anda o siteden gelen tüm linkler silinir diye düşünüyorsun,ama öyle değil.google link aldığın sitelerin sayfalarını indexledikçe linkler silinir,bazı hiç güncellenmeyen sitelere botlar neredeyse uğramaz,link aldığın siteleri pingle,who is backlink çek link silme işlemleri hızlansın