Ripped adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim oyun kanalıma da teklif sunmuşlardı.Ama kabul etmedim.Keşke etseydim.Bence kontratı kontrol ettikten sonra etmelisin.Kanalına yararı olur.
kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Viso'yu ben biraz biliyorum,

Bana türkiye'de recruiter'lık için pozisyon teklif ettiler geçenlerde,

Teklif şartları çok önemli aslında, Kaç yıllık bir kontrat, % kaç kesinti vs.. vs... gibi sorular önemli oluyor.

Fazladan bir abone sumanazlar, sonuçta insanlar isteyerek abone oluyorlar kanallara malum,

Sadece youtube dışındaki platformlarda ve kendi röportajlarında (makalelerinde) ellerindeki kanalların reklamını yaparak fazladan tanıtım sağlayabilirler ayrıca farklı video sitelerinde ve haber sitelerinde senin videolarını paylaşıp populerliğini artırabilirler.

Ama dediğim gibi kontrat şartlarına bağlı bir durum bu.
kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O Konu biraz karmaşık

Networkler'in elinde hiç reklam yayıncısı kalmaz ise veya bun benzer bir durum oluşursa,
Sizin kanalınızda normal adsense reklamları yayınlatabilirler.

Bunun dışında'da onlarca oyun firması oyunlarını reklamlarını türkçe yayınlatıyorlar,
bu firmalar ile belki anlaşmaları vardır.

Vs.. Vs.. Vs.. gibi farklı opsiyonları olabiliyor ama en önemlisi size verilen teklif nedir
Skype üzerinden konuşuyoruz, bülbül gibi ingilizce şakımaya başladım nedense. Türkiye'deki bu tarz içerikleri hazırlayan tek kanalız fakat kitlemizin bu tarz partnerlik olayları için az olduğunu ve bize ne vaadedip, ne beklentileri olduğunu sordum. Bu konuyu az sonra güncelleyeceğim. Sizden ricam, bana yine fikirlerinizi söylemeniz