Ne siyaset ne başka birşey biz bir kere acayip zengin bir ülkeyiz haberiniz yok.
Bana 1 tane arkadaş şimdi çıksın söylesin ..

- Herkesin ama herkesin elinde en alt seviyedeki telefon : İphone 4S - 5S .
Arkadaşım telefona bu kadar veren bir insansan simidi 1.40 kuruşada alman sana hak 2.5 milyonada almak sana hak kimse acımdan ölüyorum demesin bana.

1 kez r10 buluşmasına gittim inanın telefonumu cebimden çıkarıp masaya koyamadım ya Herkesin elimde Note2 - 3 İphoneler 5ler Sler ..

Etmeyin eylemeyin allahın aşkına otobüse biniyorum sanki belediye dağıtmış ağzım açık kalıyor zor kapatıyorum, geçenlerde bakın yemin ederim inşaatta amelelik yaptığı ile ilgili sohbet ediyorlardı kendi aralarında adamda HTC One gördüm ya.

Siz kalkıp simit şu kadar oldu aç kalacağız diyosunuz trafik felç durumda her ilde hemde.

Adamın dolapta yemeye ekmeği domatesi yok her yere arabayla gidiyor her arabaya bir bakın içinde 1 tane insan var kimse otobüsü kullanmıyor niye ? Adamlar lüks abi niye kullansın sonra memur maaşı asgari maaş yetmiyor diye ağlıyorlar e sabah kahvaltında karamelize edilmiş kurbağa bacağı yeme o zaman, pastırma yeme o zaman bak nasıl yetiyor ..