Arkadaşlar şuan resellerim var karınca hosting'den alınma. 2 Senedir kullanıyorum bir sorun çıkmadı ama son 2 aydır problem yaşamaktayım. Webmastertools'a sürekli google bot ulaşamadığı ile ilgili mail geliyor sitelerime ve buda google'de ki sıralamamı önemli derecede ekliyor. Gelen mailde Hata %100 DNS sorunu olduğu belirtiliyor. Hosting firmama mail attım ve bana sürekli beklememi söylüyorlar. DNS vs gibi konulardan anlamadığım için soruyorum beklemek çözüm mü ? Yoksa firmamı değiştirmelimiyim ?

Açıkçası ben değiştirmeyi düşünüyorum çünkü internette çok fazla mağduriyet yaşattığını okuyorum. Sürekli host değiştiren insan değilim. Sorun yaşamasam belki 10 sene boyunca firma değiştirmem. Benim için öncelik HİZMET KALİTESİ. Reseller temin edebilecek firmaların bana tekliflerini iletmelerini rica ediyorum. Sadece firmalar değil aynı zamanda çalıştığı firmalardan memnun kalan arkadaşlarda önerilerini sunabilirler.

Tercihen Aradığım :

AYLIK ÖDEME İMKANI
Web Alanı limiti yüksek
Aylık Trafik yüksek
Sınırsız Domain Barındırma olması iyi olur şuan 50'ye yakın sitem var zaten
cPanel/WHM Türkçe Kontrol Paneli
Ücretsiz Site Taşıma (50'ye yakın sitem var)
Litespeed Web Server
Softaculous olursa iyi olur
Birde her sitemi farklı İP'ye taşımak istediğimde ki fiyat farkı için bilgilendirirseniz çok sevinirim

BİREYSEL satış yapan arkadaşlarla çalışmayı düşünmüyorum. LÜTFEN KALİTELİ hizmet veren, FATURA KESEBİLEN ve SÜREKLİ TİCKET'LERE CEVAP VEREN FİRMALAR teklif sunarsa sevinirim.