EthicWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi çok fazla görmeyin hocam. SEO acırım falan bunlar kibirli olduğunu göstermeye çalışan adamların hareketleridir.Uzun zamandır bir ajansta çalışanım ve SEO konusunda onlarca firmanın işlerini yaptım. Yani domaini değerlendireceğin yerde beni değerlendiremezsin anlatabildim mi?

Domain kötü dersin oldu bitti. Sen neden bahsediyorsun? SEO bilgimi yargılamak sana mı kaldı? Bir hata yapmışızdır olur insanlık hali. Bundan sonra yorum yaptığın başlığa iyi bak. İnsanı değil domaini değerlendireceksin
Ben senin karakterini değerlendirmiyorum. Bu ayrımın farkına varabilecek olsaydın zaten şu an bu konuşmayı yapmazdık.

Kullandığın nick ve forum içerisinde yapmış olduğun kendine dair reklamı da göz önüne alarak açmış olduğun başlıktaki ifadelerinle değerlendiriyorum.

Seni eleştiriyorum çünkü;

- Nick olarak webmaster diye kendini tanıtıyorsun, konularını da bu yönde açıyorsun.
- "Bir ajansta çalıştığını ifade edip de bir de üstüne SEO bilgisinden bahseden bir insan" davranışları ile açtığı başlık ile ifadelerinin ne kadar boş ve yalan olduğunun da ispatını yapıyor.

Madem bir ajansta çalışıyorsun ve SEO bilgilerinin iyi olduğunu belirtebiliyorsun o vakit adama sormazlar mı "Adwords keyword analiz araçlarını ya da bu işi yapan başka sitelerin keyword analiz araçlarını kullanmasını bilmez misin" diye? Madem o kadar SEO bilgin var adama sormazlar mı? "Müşterine giderken de kelimeyi Google'a yazıp çıkan arama sonuçlarını müşterine "anowww senin sektörü ayda 7 milyon kez arıyorlarmış rekabet çok, çok para isterim" diye muhabbet mi çekiyorsun?" demezler mi?

O yüzden çok fazla görme meselesi değil. Bu nick ile vermiş olduğun izlenim ve açmış olduğun başlıklar, profil bilgilerin ile bilgisiz olduğun konuda insanları aldatıyorsun. Ve sana kanıp gelen insanlara ben acırım. Bilgisizliğin adı tevazu, bilginin adı kibirlilik ise evet ben kibirli bir insanım.

İnsanın davranışlarını değerlendiriyorum asla insanın karakterini değerlendirmedim.Bana "kişiliğime hakaret ettin" diyemezsin. Davranışlarını ve çevrendeki insanlara vermiş olduğun izlenim konusunda fikrimi beyan ediyorum bunun ayrımına vardığın gün, kendine çeki düzen vermesini de öğrenirsin.