yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşe yaramaz. Nick'iniz webmaster ama daha interneti nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz ve Google 'a "Yemek tarifleri türkiye" yazıp da aylık aranması 7 milyon diye başlık açıyorsunuz.

Domain almadan evvel teknik eğitimlerinizi tekrar gözden geçirin, yoksa çok zarara uğrarsınız.

Size seo falan yaptıran varsa acırım o insana.
Birincisi çok fazla görmeyin hocam. SEO acırım falan bunlar kibirli olduğunu göstermeye çalışan adamların hareketleridir.Uzun zamandır bir ajansta çalışanım ve SEO konusunda onlarca firmanın işlerini yaptım. Yani domaini değerlendireceğin yerde beni değerlendiremezsin anlatabildim mi?

Domain kötü dersin oldu bitti. Sen neden bahsediyorsun? SEO bilgimi yargılamak sana mı kaldı? Bir hata yapmışızdır olur insanlık hali. Bundan sonra yorum yaptığın başlığa iyi bak. İnsanı değil domaini değerlendireceksin. Yani neden böyle bir çaba içerisindesin anlamış değilim. Tamam domaini yorumla başım üstüne.

Kişi ile ne alıp veremediğin var? Yemek tarifleri kelimesinde iyi yerlere gelir mi? gelir. Gelmez diyemezsin. Yani birşeyleri biliyoruz dimi? Yemek tarifleri türkiye aramasında hata yapmışım. Türkiye'nin yalancı seocusu ilan ettin bizi. Yerinde olsam biraz daha dikkatli yorumlar yaparım. Kişiliğe ya da yeteneklerime dil uzatamazsın. SEO resmi koydfum diye seocu değilim dimi?