Teşekkür ediyorum ilgin için ancak cevabını bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi net bir şekilde cevap vermen dikkatimi çekti. 2 editörüm günde 20 özgün konu girişim oluyor yazılımım tasarımım özgün (php) Aylık siteye 1500TL (aslına bakarsan küçük) harcıyorum. Ve bunu dediğin gibi 2 aydır değil 13 aydır yapıyorum. Bu zamana kadar 26bin TL harcadım site için. Tekrar ediyorum bu parayı büyütmüyorum. Artık sitemin oturduğunu ve SEO yapılması gerektiğine inanıyorum. Gelecek tüm parayı yine siteye yatırmayı düşünüyorum. 2-3bin lira benm bugunumu kurtarır yarınımı değil.
Hocam o zaman baştan yaptıklarını anlatta o şekilde bir izlenim elde edelim. Hakkını veriyorsan işin birşey diyemem. Ama dediğim gibi adsanseden kazansan bile profesyonel reklam şirketleri yok. reklamz vs ve ismini saymak istemediğim 4-5 şirketle çalıştım kesinlikle ölücüler. Satıştan komisyon veren reklamlar kullansan bile geliri tatmin edici kesinlikle değil.. Çok nadir olarak bazı firmalar reklam kampanyası düzenlediğinde tık başı 0.15 lik cpc açıyor onuda 1-2 ayda kapatıyorlar..