Öfkeni anlıyorum Yasin.

Ülkemizde ne yazık ki Yaradanın bir olduğunu unutan insanlar var,hırs,para aşkıyla yanan bir o kadar da Peygamber nasihatlerinden uzaklaşan bir toplum haline geldik.

Defans oyuncusu,kaleci ayrımını bırak insan olmayı unuttuk. Bu dünyada hesabı sadece oy sandıklarında veriyoruz. Fakat ahirete götüreceğiniz sandıkların için bolca günah,kul hakkı ile doldurmakla meşgulüz.

Demokrasi var kardeşim... İstediğimi yapmam gerek şeklinde bir toplum olmak ile beraber. Örf,adet,öz değerlerini kaybeden, bayanların,erkeklerle beraber kalmasının dini bırak örf ve adetlerimize bile ters düşmesine rağmen bu normal birşeydir diyen bir toplum olduk.

( Hangimiz kızımızın bir erkek ile aynı evde kalmasını ister ? )

Batılı,Doğulu örnegine gelmek gerekirse.

Batıda yaşayıpta Türkçe'yi iyi bilmeyen birine hangimiz bak bak kroya bak demiyoruz. ( Genelleme yaptım fakat %90 lık bir kısım bunu yaptığı için.)

Alevi kardeşlerimiz'in 2013 yılında halen köy yollarında asfalt yok,bunların hepsi raslantı olabilirmi sence? ( Balıkesir'de yer alan 4 alevi köyünün hiç birinde yol yok. )

Dileğim şudur ki; İnşallah önce insan olmayı başarırız.