Baska gorusu olan yok mu? Tavsiyesi olan?
Oyun icerisine logo veya yazi eklenebilecek
Her turlu oyun sitesinden 3d dahil oyun cekilebilecek
Birden fazla tema yapilacak
Oyun icindeki reklamlara tiklanmayacak ziyaretcileri baska sayfaya kaptirmayacaksiniz
Uye olma olacak
Favori kutusu eklenecek kendi oyunlarini ekleyebilecek
Mesela bir arkadas oyun icerisinden otomatik goruntu cekmeyi ve oyun resmine ayarlamayi soyledi. Bunu denicem. Boylece ozgun resime sahip olabileceksiniz oyundan
Logo hazirlamaniza gerek kalmayacak panelden bir ikon ve yazi ile logo hazirlanabilecek
Sizinde boyle dusunceleriniz varsa egerki hosumuza giderse 45 tl den yeriniz ayrilacaktir.
Sevgili pan,
İyi bir yoldasın hatta çok iyi seo konularında denk geliyoruz coder olduğunu bilmiyordum fakat bende sana görüşlerimi aktarayım.
Öncelikle scripti her daim geliştireceksen bu işe gir
Modül yönetimi eklenebilir çıkarılabilir şekilde olsun cache vs sonradan sorun çıkarmasın
xcache memcache entegreli olsun.
Kutu işi fuzinnesin dedikleri mantıklı katılyorum
Özel istekleride yapabilirsen bende alırım
Tema hızı iyi olacak diyorsun eyv mobil uyumluda olsunki tam anlam taşısın tabi buna görede reklam alanları menüler vs düzenlenebilmeli.
Resimleri cekerken resim boyutlarını düşürsün düşüren (wpdeki gibi) hıza etken olmakta.
Her hostingde kullanılabilsin önemli olan bişey daha cdn uyumlu olsun örneğin maxcdn cdn77.com gibi sitelere tam uyumlu olsun.
Diğer scriptlerden wpden geçiş kolay olsun bu sayede daha fazla tercih edilirsin iyi not et bak
İstediğimiz tasarımı ekleyebilme yani panelden değilde buna göre beraber çalışabileceğin yada önerebileceğin tasarımcı tema yapan birilerini (hesaplı) sağlarsanda çok iyi edersin.
Aklıma gelenler bu saatte bu kadar ama isteğe göre yaparsan sen bunu söyleyim kategorisinin en iyi scripti olur maaşlı çalışır gibi hem sen kazanırsın hem webmasterler scripti bende alırım o konuda rahat ol oyun botu vs olaylarına pek takılmıyorum bot işi seni yavaşlatır.