Hocam sosyal link borsasında ticaret yapan kişiler işin seo kısmıyla ilgilenmezler ve çok detaylı bilgileri de yoktur zaten.

Onlar linkleri basarlar, ben üzerime düşeni yaptım gerisi beni ilgilendirmez derler.

Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi içerik kraldır ama her özgün içerik kalitelidir demek çok yanlış.

Ben burada bazen zamanım olmadığı zaman ücretli makale yazdırdığım da oldu, ama inanın ben ziyaretçi olsam bu makaleyi okurken baygınlık gelir ve kapatırım siteyi.

Bu yüzden gerçekten konu hakkında bilgi sahibi olduğunuz sektörlerle ilgil siteler açın, çünkü o konuyu en akıcı, en doyurucu şekilde siz anlatabilirsiniz, r10'da ki makale yazarları değil.

Bir çok blogspot alt yapısında blog tutan amatör bayanları görüyorum, seo ne demek diye sorsan, yüzüne öyle bakıp durur, ama 10-20K hiti vardır sitede.

Neden peki?

Çünkü aaa 200 kelimeyi geçmedi biraz daha saçmalayayım aynı cümelleri tekrar edeyim yapmıyorlar,

çünkü 10 kere hedef kelime geçireyim diye hesap yapıp, kelimeleri saymıyorlar,

ne yapıyorlar peki?

Arkadaşınla karşılıklı oturup sohbet eder gibi, bir konuyu ona anlatır gibi yazıyorlar,

Konu resimlerini kendi fotoğraf makineleriyle çekip yüklüyorlar,

siteye giren kişiler, orijinal fotoğraflarla, içten, samimi ve akıcı üslup ile karşılaşıyor ve yer imlerine ekliyor siteyi.

Benim de kadın sitem var ve sırf bu yüzden 5 tane bayan editör çalıştırıyorum, çünkü bir kadın konusunu bir kadından başka kimse doyurucu şekilde anlatamaz.

Özgünlük değil, "doyurucu" ifadesini neden kullandığımı anlatabildim sanırım.

İyi forumlar.