Yaptığın benzetme çok yanlış. Ayrıca bu gibi gereksiz tiplerle Atatürk'ün ismi yan yana gelmeyecek kadar kutsal benim için. Milyonlarca kişi gezi olaylarını destekledi diyorsunuz, ama milyonlarca insanın desteklemediğini neden söylemiyorsunuz? Gezi olayının bire bir içindeydim ilk 1 hafta gerçekten ağaç için orman için eylem yapıldı ya sonra? sonra ne olduğunu gördük? Atatürk posteriyle Terör örgütü posterleri yan yana gelecek kadar alçaldık? Demek istediğim şu; ben böyle insanlara pirim verilmesinden ve sürekli atatürkü öne sürerek eylem yapan, devlete zarar veren Atatürkçülükle hiçbir alakası olmayan bu kişilerin bir kahraman gibi sunulmasından rahatsızım ve bu insanlardan tiksiniyorum.
Milyonlarca insanın desteklemediğini söylememe gerek yok. Keza desteklemeyen kişilere de saygı duyuyorum. Herkesin kendi doğruları var. Atatürk konusunda ise sadece örnek verdim. Anlatmak istediğim şey binler, milyonlar bir şeyler yaparlar ancak başarı ya da başarısızlık bir yahu bir kaç kişi ile anılır. Anlatmak istediğim gayet açık.
Ayrıca Atatürk'e sonsuz saygım var merak etmeyin burada biri yanlış bir şey söylerse bende karşısında dururum. Ama hemen terör örgütüne getirmişsiniz falan. Her neyse. Daha yazmayacağım buraya çünkü ben ne kadar tatlı dille anlatsam da konu başka yere çekilecek. İyi akşamlar size.