xenon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam içerik girmenin bile kuralları var ama her kafadan bir ses çıkıyor.

Kimisi diyor en az 200 kelime olsun, ee bakıyorum ben 50 kelime bile açıklama olmayan siteler 50K hit alıyor.

Kimisi diyor 100 kelime içinde 5 kere hedef kelime geçsin, 6 olursa aman haa spam olur cızz o cızz elini sürme.

Kimisi diyor yazı içi linkleme yap, bunu diyenin sitesine bakıyosun 1 tane bile yapmamış böyle bir şey.

Büyük seo sitelerine bakıyorum (seo hocası gibi) yazdığı makaleleri kendisi yapmış mı diye kontrol ediyorum kendisi bile yapmamış dediği şeyleri.

Gerçekten düşünüyorum artık bunun devlet sırrı olan bir bölümü var, buzdağının görünmeyen kısmı gibi seo bence ve asıl olaylar orada dönüyor.

Başka ne diyim bilemedim ki.

Icerik kelimeye bakilarak yazilmaz, icerik anlatmak istedigine gore yazilir. Ne zaman ki sana ben bu konuyu anlattim ve gelen bos gitmeyecektir dersen o zaman yeterlidir.

10 kelime ile anlatilacak konu vardir 10 sayfa ile anlatilacak konu vardir.

Sozluk siten varsa ingilizce kalem ne demektir diye gelen birisi karsisinda makale gorurse o siteden cacik olmaz. kisa ve net cevabi bulamazsa o siteyi siralamalarda gorse bile bir daha girmez.

Icerik gercekten kraldir ama tabi o icerigi kullaniciya aktarman gerekli. Reklam vererek diyeceksin ki benim icerigim burada. Sosyal aglarda sana sorulan sorulara cevap vereceksin ki kullanici birsey aradiginda sana gelsin. Kisacasi kullanici sana gelirse google da sana gelir para da sana gelir.

Ben 4 aydir geceli gunduzlu calisiyorum emeklerimi ancak simdilerde yavas yavas almaya basliyorum. Oyle kolay birsey degil.