omer1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyonlarca insan gezi olaylarını desteklerken M. Ali Alabora yahut Barış Atay gibi insanların ön plana çıkmasının nedeni yaptıkları iş gereği göz önünde olmalarından kaynaklanıyor. Nasıl ki kurtuluş savaşında hep Atatürk ön planda ise de genel olarak Türk halkının zaferidir bu. İkinci olarak ifade hep yalanmış bilmem neymiş. Peki doğru olan nedir? Kaç tane televizyon kanalı yayınladı gezi olaylarını? Bu mu yalan olan?

Taraf olmak zorunda değilsiniz. Bu yazdıklarınız Akp'li olduğunuzun kanıtı da değildir. Ama sizin gibi düşünmeyen insanları bu şekilde yargılamakta pek hoş değil açıkcası.
Yaptığın benzetme çok yanlış. Ayrıca bu gibi gereksiz tiplerle Atatürk'ün ismi yan yana gelmeyecek kadar kutsal benim için. Milyonlarca kişi gezi olaylarını destekledi diyorsunuz, ama milyonlarca insanın desteklemediğini neden söylemiyorsunuz? Gezi olayının bire bir içindeydim ilk 1 hafta gerçekten ağaç için orman için eylem yapıldı ya sonra? sonra ne olduğunu gördük? Atatürk posteriyle Terör örgütü posterleri yan yana gelecek kadar alçaldık? Demek istediğim şu; ben böyle insanlara pirim verilmesinden ve sürekli atatürkü öne sürerek eylem yapan, devlete zarar veren Atatürkçülükle hiçbir alakası olmayan bu kişilerin bir kahraman gibi sunulmasından rahatsızım ve bu insanlardan tiksiniyorum.