Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin bu zihniyetiniz değişmediği sürece bizden birşey olmaz, sizin gibi düşünmeyen hemen AKP'li dimi ?

Koyun, bidon kafalı oluyor sizin gibi düşünmeyen ? baarış atay kimdir ya ?

nasıl oldu bilmiyorum ama geziden öncede takip ediyordum bu adamı ben twitterda.

Adam gezi olayları olana kadar normal bir adamken birden kurtarıcı kesildi, twitter üzerinden.

kendince akıllı ya hemen oradan nasıl kendime pay çıkarırım bunun peşinde, başka birşey değil neden geziden öncede çıkıp böyle böyle diye konuşamıyor twit atamıyordu yada atmıyordu ?

ifadeside ful yalan dolan başka birşey değil.
Milyonlarca insan gezi olaylarını desteklerken M. Ali Alabora yahut Barış Atay gibi insanların ön plana çıkmasının nedeni yaptıkları iş gereği göz önünde olmalarından kaynaklanıyor. Nasıl ki kurtuluş savaşında hep Atatürk ön planda ise de genel olarak Türk halkının zaferidir bu. İkinci olarak ifade hep yalanmış bilmem neymiş. Peki doğru olan nedir? Kaç tane televizyon kanalı yayınladı gezi olaylarını? Bu mu yalan olan?

Taraf olmak zorunda değilsiniz. Bu yazdıklarınız Akp'li olduğunuzun kanıtı da değildir. Ama sizin gibi düşünmeyen insanları bu şekilde yargılamakta pek hoş değil açıkcası.