BTC TURK hesabına 195 tl attım, bu paranın tamamıyla bitcoin alıp btc-e sitesine tranfer ettim. transfer işlemi sonrasında ltc ye cevirdim.
şu an elimde 8.06 ltc var.
şimdi 8.06 ltc*9,67 dolar* 2 tl = 155 tl yapıyor.
195 tl ile ile başladığım işlemlerde 155 tl değerinde ltc alabildim. 40 tl lik açık var. bu açığın en önemli kısmı btcturk un yuksek fiyattan btc satmasından kaynaklanıyor. ve her işlemde komisyon alınıyor.
eğer hatalı işlem yapmadıysam daha az komisyon ödeyerek ltc alımını nasıl yapacağız.
bence önemli sıkıntı btc/ltc işlemi yapmamız. sonuçta biz güncel fiyatıyla 9.7 dolarlık= 1 ltc almaya calışıyoruz. bundan 6 ay sonra btc fiyatı daha az artarken ltc fiyatı daha fazla artarsa biz kayıpta olacağız gibime geliyor. (kardan zarar)
örneğin: güncel btc 720$ ltc 9.7$
VARSAYIM 6 ay sonra btc 1000$ (yaklaşık % 39 artacakken) ltc 50$ (% 500 artmış olsun)
BURADA KARIMIZ BENCE NE %39 OLACAK NE DE %500 GİBİ BİR ŞEY OLACAK. İKİSİNİN ARASINDA BİR ŞEYDE KALACAK SANKİ. SABAHA KADAR BIRAZ HESAP YAPIP DAHA ACIKLAYICI OLMAYA CALIŞIRIM,
ama aklımda BTC/LTC ve LTC/BTC işlemlerinin bize öngördüğümüz karı bırakmada en buyuk engel olarak düşünüyorum...
ekonomi üzerine veya yatırım exchange sistemleri hakkında tecrübeli arkadaşlar???
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:30:10 -->-> Daha önceki mesaj 20:27:39 --
ben yazarken siz önden davranmışsınız, bende 2 saattir bu işlemlerle ugrastım ve acık bana da büyük gibi geldi. hem btcturk kaynaklı hemde btc-ltc ve sonrasında ltc-btc işlemlerinde kayıp çok olacak gibi
bcturk'e para yatirip, btc almak
sonra onu btc-e'ye gönderip ltc almak
pek karli degil gibi geldi bana...
bcturk'te btc 1790 TL, bct-e'de 720 USD
bu nasil oluyor?