BaDSeCToR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
9.4 den 54 LTC aldım hadi hayırlısı bakalım uzun vadede neler olucak çok merak ediyorum
BTC 450 de yakalayıp 2.5 btc almıştım güzel kar bıraktı, birde LTC denemek istiyorum bakarsın burdada şeytanın bacağını kırarız

btc fiyatı yükseldiği için millet şimdiden ltc'yi ucuza kapatıyor
bundan 5 ay önce btc 170-190 TL'idi firmalar işin içine girince suyun akışı değişti

git gide btc popüleritesini arttırıyor ama küçük yatırımcı için yatırım yapmak zor oldugu için ltc'ye yöneliyor küçük yatırımcılar

ama şunuda görmek gerek platformlarda dikkat edin 100.000$'a kadar ltc alanlar var

demekki yakında ltc'de bu piyasayı sallayacak...
btc olayı ise git gide artacak tabi mtgox'da bir hack girişimi felan olmazsa

bilenler bilir mtgox'un haklenmesi ile btc piyasası allak pullak olmuştu

bu arada https://cex.io/'da küçümsenmeycek bir yatırım gibi görünüyor bu gece 15000 lira degerinde GSH almayı düşünüyoruz...
sonucları unutmazsam yazarım...

Chiwi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Daha önce hiçbir virtual currency sistemine yatırım yapmadım. Son günlerde gerek Bitcoin gerekse Litecoin gibi sistemlerin yükselişe geçmesi beni yatırım yapmam konusunda cezbetti. Bitcoin, muazzam yükselişi sebebiyle yatırım yapmak için pek mantıklı bir tercih gibi gelmedi. Bu nedenle zaman kaybetmeden Litecoin'e yatırım yapmak istiyorum. Ortalama 10.000 TL'lik LTC alacağım. Sanırım şu an sadece BTC'den çevrilerek alınabiliyormuş, doğrudan satan bir siteye denk gelmedim. Aramızda doğrudan LTC satan ya da BTC'den çevirerek satabilecek olan arkadaşlar var ise tarafıma ulaşmalarını rica ediyorum.

Güncel kur üzerinden gelecek olan teklifler öncelikli tercihimdir, bilginize.

okpay.com hesabınızı onaylatıp alabilirsiniz ben öyle yapıyorum..

iyi çalışmalar arkadaşlar...