Aşkolsun Emrah bey benim tavrım sözlerim buradaki arkadaşlara değil. Forum ortamında bilgilerini deneyimlerini paylaşan arkadaşların her kelimesi benim için mücevher değerindedir. Sanırım eksik yazdım. Hemen tamamlayayım.
O iddialı tanımlamalar benim bu zamana kadar çalıştığım para verdiğim webmaster arkadaşlar için bir sitem isimsiz bir isyan gibiydi.
Emin olun forumlarda yanlış bilgi de olsa her arkadaşın zaman ayırıp bilgilendirmeye çalışması çok ama çok önemlidir.
Tekrar söyleyeyim.
Yazdıklarım tamamen üç beş lira uğruna yatırım yapan proje sahiplerini yanlış yönlendiren webmasterlar içindir.
Düzeltir özür dilerim.

158 Haber Kısmı Google News ta baktığım andaki haber sayısı..

emrah1302 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema tamamiyle hazır tema değil. Haber yazılımı firması bir çok haber sitesini alt yapı sunan geçmişte seo desteğini verdiğim haber sitelerinden bir kaç tanesine alt yapı desteği veren firmalardan biridir.

biz belki ahkam kesiyoruzdur. Orasını kimse bilemez. Ancak sizin bu tavrınız açıkçası hoş değil. Burada bir bedel beklemeden insanlara bilgi vermeye çalışıyoruz.
Son olarak; bir site Google news e ne zaman eklendiğini bilemeyiz. Eklendiği sıra farklı içeriğe sahipken bir saldırı sonucu geçmişteki verilerine geri dönmek zorunda da kalabilirler. Destek verdiğim bir çok haber sitesinde bunu defelarca kez yaşadık.
Bir diğer konu ise hiç bir sitenin kalıcı olmadığı.... Yani bir girdiğinde ebediyen orada kalacak diye bir ibare yok.

ve bir soru... 158 haber olduğuna nereden kanaat getirdiniz? RSS sayarak mı?